Konversi Ing Kothak

konversi ing kothak

Konversi Ing Kothak yaiku kombinasi kaca landas, formulir lan administrasi data, tanggepan email otomatis, lan Analytics in a single solution. Conversion In A Box helps you turn any webpage into a conversion strategy. Upload compelling content to our secure servers and we'll generate form code that you can easily paste into blog posts, Facebook pages, websites, landing pages, etc.

Fitur tambahan kanggo Konversi Ing Kothak kalebu:

  • Ngenali Pamirsa Sampeyan - Nglumpukake informasi babagan pamirsa kanthi formulir koleksi web, dibangun kanggo sampeyan.
  • Nuduhake Konten Sampeyan - Nawakake konten sing bisa didownload kaya PDF, JPG, PNG, EPS, TIF, MP3, MP4, MV3, XLS, DOC, PAGES, PPT, lan liya-liyane, kanggo menehi insentif.
  • Lacak Sukses - Ngawasi sukses kampanye liwat statistik download lan opt-in. Nambah sukses kampanye nganggo tes AB.
  • Panuntun Kualifikasi - Email, spam, lan web-bot sing ala ngganggu. Gunakake kualifikasi kanggo mesthekake data sing didownload utawa migrasi asli.
  • Integrasi CRM & ESP - Integrasi siji klik karo CRM lan ESP populer nggawe informasi pelanggan sing migrasi dadi sepotong kue. Data uga wis siyap ing CSV.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.