Konversi Ing Kothak

konversi ing kothak

Konversi Ing Kothak yaiku kombinasi kaca landas, formulir lan administrasi data, tanggepan email otomatis, lan Analytics ing solusi siji. Konversi Ing Kothak mbantu sampeyan nggawe kaca web apa wae dadi strategi konversi. Upload konten sing apik kanggo server sing aman lan kita bakal nggawe kode wujud sing bisa ditempelake kanthi gampang ing kiriman blog, kaca Facebook, situs web, kaca kebangkrutan, lsp.

Fitur tambahan kanggo Konversi Ing Kothak kalebu:

  • Ngenali Pamirsa Sampeyan - Nglumpukake informasi babagan pamirsa kanthi formulir koleksi web, dibangun kanggo sampeyan.
  • Nuduhake Konten Sampeyan - Nawakake konten sing bisa didownload kaya PDF, JPG, PNG, EPS, TIF, MP3, MP4, MV3, XLS, DOC, PAGES, PPT, lan liya-liyane, kanggo menehi insentif.
  • Lacak Sukses - Ngawasi sukses kampanye liwat statistik download lan opt-in. Nambah sukses kampanye nganggo tes AB.
  • Panuntun Kualifikasi - Email, spam, lan web-bot sing ala ngganggu. Gunakake kualifikasi kanggo mesthekake data sing didownload utawa migrasi asli.
  • Integrasi CRM & ESP - Integrasi siji klik karo CRM lan ESP populer nggawe informasi pelanggan sing migrasi dadi sepotong kue. Data uga wis siyap ing CSV.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.