Conversica: Kontak, Keterlibatan, Nurture lan Kualifikasi Nggunakake Asisten AI

Dashboard Conversica

Conversica nyedhiyakake asisten sales otomatis didhukung dening piranti lunak intelijen buatan. Asisten bisa digunakake kaya asisten penjualan manungsa, nggayuh saben pandhuan sampeyan lan ngobrol ing manungsa. Wong seneng amarga asisten kasebut kepribadian, grapyak lan responsif, cepet nyambung karo manungsa sing bisa nulungi.

Kita lagi ing musim semi AI. Aku mikir kanggo saben perusahaan, revolusi ing ilmu data dhasar bakal ngganti cara nglakokake bisnis amarga kita bakal duwe komputer sing nulungi komunikasi karo para pelanggan. CEO Salesforce Marc Benioff

Obrolan Conversica

Asisten kontak lan nduweni kualifikasi kabeh petunjuk supaya salesman bisa fokus ing adol tinimbang ngopeni. Otomatisasi iki ngidini saben timbal bisa diterusake lan umpan balik nyata-nyata dijupuk.

Cara Kerja Perwakilan Penjualan bertenaga AI:

  1. Asisten sales otomatis sampeyan melu pelanggan sanalika timbal teka. Rata-rata, 35% kabeh panemu mangsuli marang asisten penjualan otomatis. Asisten sales otomatis email bolak-balik kanthi timbal, nyengkuyung saben wong lan menehi tandha marang staf sales sampeyan yen minat wis padha kepengin tuku.
  2. Asisten sales otomatis sampeyan golek sing ndadékaké pengin telpon lan entuk nomer paling apik. Karo sing piranti lunak intelijen buatan asisten sales otomatis sampeyan ngenali petunjuk sing siyap melu proses penjualan lan entuk nomer telpon paling apik lan wektu paling apik kanggo para salesperson kanggo nelpon. Rata-rata, 35 persen timbal nyedhiyakake asisten sales otomatis kanthi nomer telpon tambahan, biasane ponsel. Sing paling penting, nalika staf sales sampeyan nelpon, timbal bakal ngarepake panggilan kasebut.
  3. Asisten sales otomatis sampeyan melu petunjuk basi lan adol silang. Asisten sales otomatis sampeyan uga bisa nemokake kesempatan sales anyar kanthi prospek basi, nambah sales lan entuk luwih akeh regane saka petunjuk sing wis ana. Saklawasé 60% pamimpin pangembangan teknologi AI Conversica isih ana ing pasar. Asisten virtual AI sampeyan uga bisa digunakake kanggo adol produk liyane lan golek umpan balik babagan kepuasan pelanggan.
  4. Ngoptimalake otomatisasi pemasaran CRM solusi Asisten sales otomatis sampeyan bisa digunakake kanggo ningkatake kualitas lead lan ngidentifikasi kesempatan sales saka lead sing digawe dening kampanye generasi permintaan kanthi alat otomasi pemasaran kayata Pardot, Marketo utawa Eloqua.

Keuntungan saka Perwakilan Penjualan bertenaga AI kalebu:

  • Gratis repetisi kanggo adol nyata - Asisten sales otomatis misahake arah sing apik saka sing wis mati, saengga wakil penjualan mung ngobrol karo prospek sing pengin ngobrol karo dheweke.
  • Tindakake karo saben timbal - Conversica ngasilake luwih akeh ing bat kanggo wakil penjualan - kanthi prospek anyar lan lawas - lan kanthi dramatis nambah kesepakatan tertutup.
  • Nampa umpan balik sing jujur - Asisten sampeyan bisa dicedhaki, supaya prospek luwih santai lan jujur ​​tinimbang tanggapane tinimbang sadeyan.
  • Klumpukake intelijen bisnis sing kritis - Prospek ora mung nanggapi kanthi luwih gampang, nanging uga nuduhake informasi kritis kayata nomer telpon, wektu sing paling apik ditelpon, lan niat kanggo tuku.
  • Nambah proses sales sampeyan - Asisten sales sampeyan ngetutake prospek maneh sawise masrahake menyang sales sales - kanggo menehi wawasan manajemen lan kepuasan pelanggan.
  • Masang asisten sales sing wis terlatih - Asisten sales sampeyan teka kanthi trampil, motivasi kanthi lengkap, lan wis dilengkapi pengalaman sing dipikolehi saka jutaan obrolan pelanggan.

Coba Conversica Gratis Deleng Demo Conversica Langsung

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.