Pandhuan Desain Percakapan Kanggo Chatbot Sampeyan - Saka Landbot

desain obrolan chatbots

Chatbots terus tambah canggih lan menehi pengalaman luwih lancar kanggo pengunjung situs tinimbang taun kepungkur. Desain percakapan dadi inti saben penyebaran chatbot sing sukses… lan saben kegagalan.

Chatbots lagi dikerjakake kanggo ngotomatisasi penangkapan lan kualifikasi timbal, dhukungan pelanggan lan pitakon (FAQ), otomasi, rekomendasi produk, manajemen sumber daya manusia lan rekrutmen, survey lan kuis, pesenan, lan reservasi.

Pangarep-arep pengunjung situs wis tuwuh ing endi sing dikarepake bisa nemokake apa sing dibutuhake lan ngubungi sampeyan utawa bisnis kanthi gampang yen mbutuhake pitulung tambahan. Tantangan kanggo akeh bisnis yaiku supaya jumlah obrolan sing dibutuhake kanggo nyaring kesempatan nyata umume sithik - saengga perusahaan asring nggunakake formulir timbal kanggo nyoba kesempatan sing dianggep luwih apik lan ora nggatekake liyane.

Metodologi pengajuan formulir wis akeh banget, sanajan… Nanggepi wektu. Yen sampeyan ora nanggapi kabeh panjaluk sing sah kanthi tepat wektu, sampeyan bakal kelangan bisnis. Sejatine, masalah karo situsku. Kanthi ewonan pengunjung saben wulan, aku ora bisa ndhukung nanggapi saben pitakon - bathi ora ndhukung. Nanging, ing wektu sing padha, aku ngerti yen aku kelangan kesempatan sing bisa liwat situs kasebut.

Kekuwatan lan Kekirangan Chatbot

Makane perusahaan nggabungake chatbots. Chatbots duwe kekuwatan lan kekurangan,

  • Yen sampeyan palsu yen chatbot sampeyan manungsa, pengunjung bisa ngerteni lan sampeyan bakal ilang kapercayan. Yen sampeyan pengin njaluk pitulungan saka bot, wenehana pengunjung dadi bot.
  • Akeh platform chatbot sing angel digunakake. Sanajan pengalaman sing bisa dideleng para pengunjung bisa uga apik, kemampuan kanggo nggawe lan masang bot sing migunani yaiku ngipi elek. Aku ngerti ... Aku wong teknis sing program lan ora bisa ngerteni sawetara sistem iki.
  • Wit keputusan obrolan kudu dianalisis lan dioptimalake kanthi tliti kanggo nambah tarif konversi karo bot sampeyan. Ora cukup kanggo nutupi bot kanthi sawetara kualifikasi - sampeyan uga bisa nggunakake formulir.
  • Chatbots kudu nggabungake pamrosesan basa alam sing unggul (NLP) kanggo ngerti urgensi lan sentimen pengunjung, yen ora, asile frustasi lan bakal ngusir pengunjung.
  • Chatbots duwe watesan, lan kudu lancar ngrampungake obrolan kasebut karo wong sing asli ing staf sampeyan yen perlu.
  • Chatbots kudu nyedhiyakake data penjualan, pemasaran, utawa layanan pelanggan karo data sing sugih liwat notifikasi lan integrasi menyang CRM utawa dhukungan sistem tiket.

Kanthi tembung liya, chatbot dadi gampang kanggo sampeyan masang internal lan duwe pengalaman panganggo sing luar biasa. Apa wae sing kurang bakal kekurangan. Cukup narik… sing nggawe chatbot efektif minangka prinsip sing padha supaya obrolan bisa efektif ing antarane wong loro utawa luwih.

Seni ngrancang lan ningkatake interaksi yoru chatbot karo para pengunjung dikenal minangka desain pacelathon.

Pandhuan Desain Percakapan

iki infographic saka Landbot, platform chatbot sing fokus ing desain percakapan, nggabungake rencana, prediksi, lan implementasi strategi chatbot obrolan sing apik.

Desain percakapan nggabungake copywriting, desain swara lan audio, pengalaman pangguna (UX), desain gerakan, desain interaksi, lan desain visual. Mlaku liwat telung pilar desain obrolan:

  1. Prinsip Koperasi - kerja sama sing ana ing antarane chatbot lan pengunjung supaya bisa nggunakake pratelan sing ora jelas lan trabasan obrolan kanggo ningkatake obrolan.
  2. Turn-Taking - Pengambilan giliran pas wektune ing antarane chatbot lan pengunjung penting kanggo ngrampungake ambigu lan nyedhiyakake obrolan sing efektif.
  3. Konteks - obrolan ngormati konteks fisik, mental, lan kahanan saka pengunjung sing melu.

Kanggo ngrancang chatbot sampeyan, sampeyan kudu:

  1. Netepake pamirsa
  2. Netepake peran lan jinis chatbot
  3. Gawe persona chatbot sampeyan
  4. Gunaake peran pacelathon kasebut
  5. Tulis skrip chatbot sampeyan

Kanggo ngrampungake obrolan sing efektif ing antarane bot lan pengunjung, ana elemen antarmuka panganggo diperlokake - kalebu ucapan, pitakon, pratelan informasi, saran, pengakuan, prentah, konfirmasi, pangapura, panandha wacana, kesalahan, tombol, elemen audio lan visual.

Mangkene infographic lengkap… Pandhuan Ultimate kanggo Desain Percakapan:

pandhuan kanggo infographic desain percakapan

Landbot duwe postingan rinci babagan cara ngrancang lan masang chatbot ing situs kasebut.

Waca Artikel Lengkap Landbot babagan Desain Percakapan

Ringkesan Video Landbot

Landbot nguatake bisnis kanggo ngrancang pengalaman obrolan karo elemen UI sing sugihotomatisasi alur kerja majeng, Lan integrasi wektu nyata.

Chatbots situs web yaiku Landbot's kekuwatan, nanging pangguna uga bisa nggawe bot WhatsApp lan Facebook Messenger.

Coba Landbot Dina Iki

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Landbot.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.