Converge: Cloud CRM Integrasi kanggo SMB

sales marketing konvergensi

Manajemen Relationship Customer sistem minangka salah sawijining piala sing dibutuhake ... kajaba yen wis berkembang kanthi apik. Yen sistem angel, perusahaan kudu nyusahake pegaweane, mbutuhake wektu lan tenaga akeh banget, lan ora menehi saran sing bisa ditrapake. Saiki ana sistem CRM sing luwih anyar sing cocog banget karo proses internal sing ditindakake tim sales lan marketing.

konvergensi-perusahaan

converge nemtokake dhewe minangka CRM cloud sing kuat, nanging sederhana kanggo bisnis cilik lan medium. Dheweke nawakake nyoba gratis lan tagihan saben wulan adhedhasar pangguna. Fitur utama sistem yaiku:

  • Automation - Entuk, upgrade lan nutup transaksi kanthi luwih cepet. Mbangun tim penjualan sing menang lan streamline bisnis sampeyan nggunakake alur kerja adhedhasar proses, template adhedhasar vertikal bisnis, lan proses adhedhasar aturan.
  • Alat marketing - Nurture ndadékaké lan nambah bisnis kanthi alat pemasaran sing kuat. Gabung karo prospek sampeyan lan gandhengane karo woro-woro peluncuran anyar lan penawaran sing nyenengake. Adol luwih apik nganggo marketing drip, autoresponder, pemasaran email lan kabar adhedhasar proses.
  • Utilitas Bisnis - alat manajemen bisnis lan manajemen merek. Prioritasake telpon, pesen lan mail pelanggan lan tetep seneng. Priksa kanthi gampang nganggo manajemen dokumen, Integrasi swara, Fax lan SMS, lan Integrasi Point of Sales (POS).
  • Integrasi sosial - Nggawe petunjuk anyar lan nutup luwih akeh transaksi saka pemasaran langsung lan ora langsung nggunakake alat pemasaran Sosial. Ningkatake kegiatan pemasaran lan tuwuh bisnis kanthi cepet nggunakake CRM Sosial. Dijupuk pasar anyar liwat Facebook lan Twitter. LinkedIn lan Data.com (Jigsaw), Hoover lan Wawasan.

Converge wis ngasilake integrasi aplikasi karo GotoMeeting, Aplikasi Google, Webex, Twilio, Box, Wufoo, Buku cepet, Pranala dhumateng kaca punika, DocuSign, Xero, Mailchimp lan Zapier.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.