Penargetan Kontekstual: Bangunan Keamanan Merek ing Era Kurang Cookie

Target Iklan Kontekstual kanggo Keamanan Merek

Keamanan merek minangka kabutuhan mutlak kanggo para pemasar sing maju ing lingkungan sing ora stabil ing politik lan ekonomi lan bisa uga nggawe bedane tetep ing bisnis. 

Merek saiki kudu narik iklan kanthi rutin amarga ditampilake ing konteks sing ora cocog, kanthi 99% pengiklan prihatin babagan pariwara sing ditampilake ing lingkungan sing aman

Ana sebab sing kuwat kanggo kuwatir

Panliten nuduhake iklan sing ditampilake cedhak konten negatif sing nyebabake a 2.8 kaping nyuda maksud konsumen kanggo digandhengake karo merek kasebut. Kajaba iku, rong pertiga konsumen, sing sadurunge nuduhake maksud tuku sing gedhe kanggo merek, cenderung ora bisa tuku merek sawise dideleng karo iklan perusahaan sing padha sing ditampilake kanthi konten sing ora cocog; ditambah anggone konsumen ngerti merek kasebut mudhun kaping pitu.

Penargetan Kontekstual: Lapisan Intelijen sing Aman kanggo Brand

Warta sing apik yaiku, penargetan kontekstual njamin keamanan merek kanthi nganalisa konten lan ora kalebu papan ing vertikal lan konten sing dianggep ora aman. Mesin penargetan kontekstual sing efektif banget bisa ngolah kabeh jinis konten sing ana ing sawijining kaca, kanggo menehi pandhuan 360 derajat sing sejatine kanggo makna semantik kaca kasebut. 

Piranti sing apik ngidini pendekatan sing luwih canggih tinimbang pencocokan tembung kunci sing sederhana, lan ngidini para pemasar milih lingkungan sing pengin dikatutake, lan sing penting, kalebu konten sing nganggo pidato sengit, partisansitas hiper, politikisme hiper, rasisme, keracunan, stereotip, lsp. 

Contone, solusi kayata 4D ngaktifake eksklusiv otomatis jinis sinyal kasebut liwat integrasi eksklusif karo mitra spesialis kayata Factmata, lan sinyal kontekstual liyane bisa ditambahake kanggo nambah keamanan papan iklan.

Apa Merek Lingkungan Iklan Sampeyan Aman?

Alat penargetan kontekstual sing bisa dipercaya bisa nganalisa konten lan menehi tandha babagan pelanggaran keamanan merek bernuansa kayata:

  • Clickbait
  • Racisme
  • Politikisme hiper utawa bias politik
  • Palsu kabar
  • Misinformasi
  • Wicara sengit
  • Partisanship hiper
  • Keracunan
  • Stereotipe

Penargetan Kontekstual Ngluwihi Teks

Sawetara maju nargetake kontekstual alat malah duwe kapabilitas pangenalan video, sing bisa nganalisa saben bingkai konten video, ngenali logo utawa produk, ngenali gambar aman merek, kanthi transkrip audio sing menehi informasi kabeh, kanggo nyedhiyakake lingkungan sing paling optimal kanggo pemasaran ing jero konten video kasebut. Iki kalebu sing penting, saben bingkai ing video kasebut, lan ora mung judhul, gambar cilik, lan tag. Jinis analisis sing padha uga ditrapake ing konten audio lan perumpamaan, supaya situs kasebut sakabehe aman karo merek. 

Contone, alat penargetan kontekstual bisa nganalisa video sing ngemot gambar merek bir, ngenali liwat audio & video manawa lingkungan kasebut aman, lan menehi informasi marang para pemasar manawa minangka saluran sing paling cocog kanggo lan konten pemasaran babagan bir supaya katon menyang target pamirsa sing relevan.

Piranti sing lawas bisa uga nganalisa judhul video utawa audio, lan ora ngerteni luwih jero babagan citra, tegese pariwara bisa rampung ing lingkungan sing ora cocog. Contone, judhul video bisa uga ora sopan lan dianggep aman dening alat kontekstual lawas, kaya Cara nggawe bir sing apik nanging konten video kasebut bisa uga ora cocog banget, kayata video bocah cilik sing umure bir - saiki pariwara merek ing lingkungan kasebut saiki durung bisa dipasarake para pemasar.

Nanging solusi kaya 4D wis nggawe pasar kontekstual sing pertama ing industri sing ngidini mitra teknologi sing dipilih kanggo nggabungake algoritma kepemilikan minangka lapisan target tambahan, lan mitra kayata Factmata nawakake perlindungan merek saka konten rasis, ora cocog, utawa beracun lan bisa ditrapake kanggo njamin keamanan merek lan kesesuaian dikelola kanthi bener. 

Sinau luwih lengkap babagan target kontekstual ing kertas putih paling anyar:

Target Kontekstual: Bali menyang Masa Depan Pemasaran

Babagan Silverbullet

Silverbullet minangka jenis layanan pemasaran cerdas data anyar, sing dirancang kanggo nguatake bisnis supaya bisa entuk hibrida layanan data, konten informasi-wawasan, lan program. Campuran intelijen buatan lan pengalaman manungsa nyedhiyakake ilmu kanggo nyengkuyung transformasi pemasaran sampeyan mbesuk.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.