Penargetan Kontekstual: Jawaban kanggo Lingkungan Iklan sing Aman?

Target Kontekstual: Lingkungan Iklan sing Aman

Masalah privasi saiki sing saya tambah, ditambah karo ngilangi cookie, tegese para pemasar saiki kudu ngirim kampanye sing luwih dipersonalisasi, kanthi wektu nyata lan skala. Sing luwih penting, dheweke kudu nduwe empati lan ngirim pesen ing lingkungan sing aman. Mangkene kekuwatan penargetan kontekstual bisa digunakake.

Penargetan kontekstual minangka cara kanggo target pamirsa sing relevan nggunakake tembung kunci lan topik sing asale saka konten ing sekitar inventaris iklan, sing ora mbutuhake cookie utawa pengenal liyane. Mangkene sawetara mupangat utama penargetan kontekstual, lan kenapa kudu dadi pemasar digital utawa pengiklan sing cerdas.

Target Target Kontekstual Menehi Konteks Ngluwihi Teks

Mesin penargetan kontekstual sing efektif banget bisa ngolah kabeh jinis konten sing ana ing sawijining kaca, kanggo menehi pandhuan 360 derajat sing sejatine kanggo makna semantik kaca kasebut. 

Penargetan kontekstual lanjutan nganalisa teks, audio, video lan perumpamaan kanggo nggawe segmen penargetan kontekstual sing banjur cocog karo syarat pengiklan tartamtu, saengga pariwara ditampilake ing lingkungan sing relevan lan cocog. Dadi, umpamane, sawijining artikel warta babagan Terbuka Australia bisa uga nuduhake Serena Williams nganggo sepatu tenis Nike mitra sponsor, banjur pariwara kanggo sepatu olahraga bisa ditampilake ing lingkungan sing relevan. Ing conto iki, lingkungan relevan karo produk. 

Sawetara alat penargetan kontekstual canggih malah duwe kapabilitas pangenalan video, supaya bisa nganalisa saben bingkai konten video, ngenali logo utawa produk, ngenali gambar aman merek, kanthi transkrip audio sing menehi informasi kabeh, kanggo nyedhiyakake lingkungan sing optimal kanggo pemasaran ing njero lan sakiwa tengene. isi video. Iki kalebu sing penting, saben bingkai ing video kasebut, lan ora mung judhul, gambar cilik, lan tag. Jinis analisis sing padha uga ditrapake ing konten audio lan perumpamaan, supaya situs kasebut sakabehe aman karo merek. 

Contone, alat penargetan kontekstual bisa nganalisa video sing ngemot gambar merek bir, ngenali liwat audio & video manawa lingkungan kasebut aman, lan menehi informasi marang para pemasar manawa minangka saluran sing paling cocog kanggo lan konten pemasaran babagan bir supaya katon menyang target pamirsa sing relevan.

Piranti sing lawas bisa uga nganalisa judhul video utawa audio, lan ora ngerteni luwih jero babagan citra, tegese pariwara bisa rampung ing lingkungan sing ora cocog. Contone, judhul video bisa uga ora aman lan dianggep 'aman' dening alat kontekstual sing luwih lawas, kayata 'Cara nggawe bir gedhe' nanging konten video kasebut bisa uga ora cocog banget, kayata video sing nggawe bocah cilik bir - saiki pariwara merek ing lingkungan kasebut saiki ora bisa dipasarake para pemasar.

Sawetara solusi wis nggawe pasar kontekstual sing pertama ing industri sing ngidini mitra teknologi pilihan nyakup algoritma kepemilikan minangka lapisan target tambahan, lan nawakake perlindungan merek saka konten rasis, ora cocog utawa beracun - sing bisa ditrapake kanggo njamin keamanan merek lan kesesuaian dikelola kanthi bener. 

Penargetan Kontekstual Nggawe Lingkungan sing Aman

Penargetan kontekstual sing apik uga njamin kontek ora digandhengake kanthi negatif karo produk, mula kanggo conto ing ndhuwur, pariwara kasebut ora bakal ditampilake yen artikel kasebut negatif, warta palsu, ngemot bias politik utawa informasi salah. Contone, pariwara kanggo sepatu tenis ora bakal ditampilake yen artikel kasebut babagan sepele sepatu tenis sing ala nyebabake rasa nyeri. 

Piranti kasebut ngidini pendekatan sing luwih canggih tinimbang pencocokan tembung kunci sing sederhana, lan ngidini para pemasar milih lingkungan sing pengin dikatutake, lan sing penting, sing pengin dikatutake, kayata konten sing nggunakake pidato sengit, partisansitas hiper, politikisme hiper, rasisme, keracunan, stereotip, lsp. Contone, solusi kayata 4D ngaktifake eksklusiv otomatis jinis-jinis sinyal kasebut liwat integrasi eksklusif karo mitra spesialis kayata Factmata, lan sinyal kontekstual liyane bisa ditambahake kanggo nambah keamanan papan iklan.

Alat penargetan kontekstual sing bisa dipercaya bisa nganalisa konten lan menehi tandha babagan pelanggaran keamanan merek bernuansa kayata:

  • Clickbait
  • Racisme
  • Politikisme hiper utawa bias politik
  • Palsu kabar
  • Misinformasi
  • Wicara sengit
  • Partisanship hiper
  • Keracunan
  • Stereotipe

Penargetan Kontekstual Luwih Efektif Ora Saka Cookie Pihak katelu

Penargetan kontekstual pancen wis ditrapake luwih efektif tinimbang target nggunakake cookie pihak katelu. Nyatane, sawetara panliten nuduhake penargetan kontekstual bisa ningkatake maksud tuku nganti 63%, lawan penargetan utawa target level saluran.

Panaliten sing padha ditemokake 73% saka konsumen rumangsa pariwara sing kontekstual cocog karo konten utawa pengalaman video umume. Ditambah maneh, konsumen sing ditargetake ing level kontekstual 83% luwih seneng menehi saran produk ing iklan, tinimbang sing ditargetake ing level pamirsa utawa saluran.

Kasenengan merek umume yaiku 40% luwih dhuwur kanggo konsumen sing ditargetake ing level kontekstual, lan konsumen nyedhiyakake iklan kontekstual sing dilaporake bakal mbayar luwih akeh kanggo merek. Pungkasane, iklan sing nduweni kontekstual sing paling gedhe ngasilake 43% luwih akeh neural.

Iki amarga konsumen entuk pola pikir sing bener ing wektu sing tepat nggawe iklan dadi resonate luwih apik, mula bisa nambah niat tuku luwih saka pariwara sing ora relevan sing ngetutake konsumen ing internet.

Iki angel banget. Konsumen dikepung karo pemasaran lan pariwara saben dina, nampa ewonan pesen saben dina. Iki kudu nyaring kanthi efisien nyaring olahpesen sing ora relevan kanthi cepet, mula mung pesen sing relevan sing kudu dipikirake. Kita bisa ndeleng jengkel konsumen iki ing bombardment sing dibayangke ing panggunaan blocker iklan sing tambah. Nanging, konsumen bisa nampa pesen sing relevan karo kahanane saiki, lan penargetan kontekstual nambahake kemungkinan pesen relevan karo dheweke. 

Pelengkap Targeting Kontekstual Programmatic

Sing paling kuwatir karo sing ngilangi cookie ilang apa tegese programmatic. Nanging, penargetan kontekstual pancen nggampangake programatis, nganti luwih efektif tinimbang cookie. Iki minangka warta apik kanggo para pemasar, ngelingi laporan anyar sing ditemokake retarget program sing gumantung karo cookie sing kakehan tekan iklan nganti 89%, frekuensi sing dikurangi 47%, lan konversi ngisor kanggo tampilan lan video kanthi 41%.

Nanging, penargetan kontekstual pancen bisa digunakake kanthi programmatic amarga bisa dilayani kanthi real-time, ing skala, ing lingkungan sing luwih relevan (lan aman), tinimbang programmatic sing didhukung dening cookie pihak katelu. Nyatane, bubar kacarita kontekstual pancen luwih cocog karo programmatic tinimbang jinis target liyane.

Platform anyar uga nawakake katrampilan nyelehake data pihak kapisan saka DMP, CDP, server iklan, lan sumber liyane, sing nate dipangan liwat mesin intelijen, narik kawigaten babagan kontekstual sing bisa ditrapake ing pariwara program. 

Kabeh iki tegese kombinasi penargetan kontekstual lan data pihak pertama menehi kesempatan kanggo merek nggawe hubungan sing luwih cedhak karo konsumen kanthi nggandhengake konten sing sejatine narik kawigaten.

Penargetan Kontekstual Mbukak Lapisan Intelijen Anyar Kanggo Pemasar

Generasi sabanjure alat cerdas kontekstual bisa mbukak kesempatan sing kuat kanggo para pemasar supaya bisa nggunakake tren konsumen kanthi luwih apik lan nguatake perencanaan lan riset media, kabeh kanthi menehi wawasan sing luwih jero babagan konten sing tren lan sing cocog.

Penargetan kontekstual ora mung nambah niat tuku, uga nggunakake luwih murah, nggawe biaya kirim-cookie saben konversi luwih murah - prestasi sing penting banget ing iklim ekonomi saiki. 

Lan kita wiwit ndeleng alat penargetan kontekstual sing luwih akeh nggunakake data pihak kapisan saka DMP, CDP, utawa Ad Server sing didhukung, saiki kita bakal bisa ngerteni kepiye cara iki bisa malih dadi intelijen kontekstual kanggo nguatake konteks omnichannel sing bisa ditrapake, ngirit para pemasar sing mlarat lan pengiklan akeh wektu lan gaweyan kanthi nggawe lan masang konteks sing sampurna sekaligus. Iki banjur njamin pangiriman olahpesan optimal ing lingkungan aman merek liwat layar, video, video asli, audio lan TV sing bisa ditangani.

Pariwara kontekstual nggunakake AI nggawe merek luwih bisa dihubungake, luwih relevan lan menehi luwih akeh regane kanggo konsumen, dibandhingake karo iklan sing ditargetake ing tataran prilaku nggunakake cookie pihak katelu. Penting, mbantu merek, agensi, penerbit lan platform iklan supaya bisa urip ing jaman pasca-cookie, supaya iklan sejajar karo konten lan konteks tartamtu ing kabeh saluran, kanthi gampang lan cepet. 

Kanggo nerusake, penargetan kontekstual bakal ngidini para pemasar mbalik maneh apa sing kudu ditindakake - nggawe sambungan nyata, asli lan empati karo konsumen ing papan sing tepat lan ing wektu sing tepat. Nalika pemasaran dadi 'mbesuk', penargetan kontekstual bakal dadi cara sing luwih cerdas lan luwih aman kanggo ndorong pesen pemasaran sing luwih apik lan migunani ing skala.

Sinau luwih lengkap babagan penargetan kontekstual ing kene:

Download Whitepaper Kita Target Target

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.