Telpon Tumindak - Luwih Saka Mung Tombol Ing Kaca Web Sampeyan

ajak tumindak

Sampeyan wis ngrungokake mantra, slogan, lan motto para pemasar mlebu ing endi wae: “Konten minangka raja! "Ing jaman pemasaran digital sing adhedhasar konsumen, ramah seluler, lan konten-sentris, konten meh kabeh. Meh populer kaya HubspotFilsafat Pemasaran Inbound minangka penyebab utama juara: ajakan-ajakan utawa CTA.

Nanging sampeyan kesusu kanggo nggawe perkara sing gampang lan njaluk munggah ing situs web! ojo nglirwakake jembar apa a call-to-action tenan iku. Iku luwih saka mung tombol praktis - cerdas utawa liya - sing ana ing email, blog, lan kaca kebangkrutan lan njupuk pangguna menyang tujuan sing dipilih.

Ing publikasi anyar, Pandhuan Marketer kanggo Promosi Konten, Element Three (majikanku) rinci babagan cara pendekatan media konvergensi - yaiku nggunakake media sing dimiliki, entuk lan mbayar - kanggo promosi konten penting banget supaya sukses konten kasebut. Ing ebook, kita rinci babagan spanduk lan tombol CTA minangka elemen media penting kanggo promosi.

Nanging luwih akeh babagan CTA tinimbang mung tombol lan spanduk. Maca terus kanggo sinau telung conto rahasia liyane babagan ngendi sampeyan bisa nggawe seruan pembunuh kanggo promosi konten sampeyan.

Mbayar Kanggo Dolanan

Ora kaget yen media mbayar metode sing efektif kanggo ndeleng konten sampeyan - ing sawijining tes kontrol karo perusahaan asuransi kesehatan, E3 nambah lalu lintas meh 800% amarga promosi mbayar mung! Nanging nalika para pemasar terus nggunakake saluran berbayar - PPC, tampilan, pemasaran ulang lan sosial - siji elemen sing umume ora ditliti yaiku pesen.

Teks iklan sampeyan minangka salah sawijining aspek paling penting ing upaya mbayar sampeyan - mung iklan teks utawa olahpesen iklan sing ditampilake. Kalebu basa tumindak tartamtu - ing maca mores lan klik kanggo ndeleng - ing salinan iklan sampeyan penting kanggo njaluk klik liwat. Sawise kabeh, sampeyan kudu ngeklik klik iklan supaya bisa entuk konversi tawaran.

Mekaten Dadi Meta

Kita lagi jaman ora nggatekake sinyal situs web sing dikontrol pangguna, kayata deskripsi meta, judhul kaca lan judhul judhul. Google ora cukup jelas babagan cara nggunakake sinyal kasebut kanggo menehi peringkat situs web, nanging sinyal sing asring diabaikan uga efektif banget kanggo nambah pengalaman pangguna - lan klik-tayang.

[box type = "success" align = "" class = "" width = "90%"]Rahasia: Panggunaan sing tepat ora bisa ningkatake sinyal SEO sampeyan, nanging ora ana pratandha kasebut manawa situs web sampeyan ora peduli lan kudu diabaikan dening mesin telusuran. [/ Box]

Meh kabeh klien lan prospek sing teka liwat lawang sampeyan duwe masalah umum: data meta kasebut kacau. Screwed = ilang, dawa banget, isi duplikat utawa mung salah. Napa iki penting? Amarga pengaruh sing kritis marang rangking, lalu lintas, lan konversi sampeyan.

Aku ngerti apa sing sampeyan ucapake. Ayo, wong lanang. Google wis ujar manawa ora nggunakake deskripsi meta kanggo peringkat telusuran. Lan sampeyan bakal bener. Nanging sing dianggep Google yaiku klik-tayang saka mesin telusuran menyang kaca - lan siji lan sijine kontrol sing sampeyan lakoni yaiku judhul meta lan deskripsi. Sinyal kasebut minangka panggilan tumindak sing jelas kanggo prospek, calon pengunjung situs, lan adol sabanjure.

Isih durung yakin? Coba ukuran iki - ing kasus klien piranti lunak, Elemen Tiga nambah tarif klik-tayang (RKT) saka Google menyang kaca web kanthi 15% - mung kanthi nganyari judhul lan deskripsi. Ora mung iku - iki dhaptar 5 metrik kunci total sing ditambah karo mung
nganyari:

  • Klik - apik 7.2%
  • RKT - apik 15.4%
  • Jumlah Pengunjung - apik 10.4%
  • Jumlah Pengunjung Anyar - apik 8.1%
  • Tingkat bouncing - apik 10.9%

[box type = "note" align = "aligncenter" class = "" width = "90%"]Piwulang: mandheg nglirwakake sinyal situs web ing kontrol sampeyan - malah "meta" sing didhelikake. Dheweke penting karo Google. Dheweke penting kanggo pangguna. Dheweke kudu dadi masalah kanggo sampeyan. [/ Box]

Acara Sosial Milenium

Rahasia kasebut metu ing sosial - kiriman sing entuk foto luwih seneng lan liyane retweet saka sing tanpa.

Lan platform sosial paling anyar meh kabeh didhukung foto, saka Instagram nganti Tinder.

Nanging suwene sampeyan ngenteni sawise milih gambar sing sampurna kanggo nggawe pesen kaya ngono, kanthi licik? Nggawe penting lan tumindak ing postingan media sosial iku penting, lan CTA sing digawe kanthi apik kudu dadi wiwitan, dudu pungkasane.

Coba pikirake pangguna sing pengin ditindakake, kepiye cara nggawe, lan kapan. Priksa manawa iki pas karo piye wae - ora preduli jumlah karakter saka kiriman sampeyan.

Mesthi wae, sampeyan uga bisa nggawe tumindak ing gambar lan video. Foto produk anyar, wong sing mbukak paket, fitur anyar sing mengkilap - dhaptar terus kanggo visual sing efektif.

Video nawakake luwih akeh kesempatan kanggo adol menyang prospek sampeyan. Kalebu seruan-tumindak sing jelas ing signoff lan pamit video. Ayo pangguna ngerti sampeyan peduli, sampeyan wis ana lan siyap nanggapi.

Jaga Dhuwur lan Kenceng

Pungkasan, eling yen sampeyan lagi ing jagad seluler. Sederhana ora ateges kurang isi - nanging tegese kurang rame ing antarane pangguna lan target utama. Gunakake telpon kanggo tumindak luwih cepet lan asring. Kerep banget, kita ngubur tombol, tembung tumindak lan bayarane gedhe ing sisih ngisor kaca.

Nanging, priksa manawa quid pro quo ana ing ngarep lan tengah - utawa paling ora ing ndhuwur lempitan. Terusake olahpesen sampeyan nganti saiki. Gunakake tembung kriya tumindak kaya sinau, maca, lan nelpon, lan luwih cepet ndeleng daging sing ditawakake. Sampeyan bisa lan kudu nggunakake pandhuan iki ing kabeh conto CTA ing ndhuwur - spanduk, tombol, telusuran mbayar (tawaran luwih murah - yen sampeyan ora menang, ora pantes ditawarake ...), nampilake lan mbayar iklan sosial, video , olahpesen sosial, lan info meta sampeyan.

Coba copywriter kanggo ngombe, wenehi promosi sing pantes, lan wiwiti kerja - gunakake tembung kanthi apik. Telpon-kanggo-tumindak lan pelanggan bakal tresna sampeyan maneh.

One comment

  1. 1

    Matur suwun @marketingtechblog lan saran @dustinclark sing migunani banget. Setuju utamane karo komentar data meta situs web sampeyan. Kaya sing sampeyan ngerti data meta (kayata panjelasan situs web) minangka salinan iklan merek sampeyan ing web sing dideleng liwat mesin telusuran. Kayane kudu disetel lan digawe kaya pidato presiden. 🙂 Kaya sing sampeyan ujarake, umume perusahaan ora bisa menang kanthi cepet. Ing Altaire, kita lagi nggarap para pemasar email babagan kampanye email Natal saiki, kanggo mbantu persiyapan lan tes kanggo kabeh kedadeyan. Nanging yen situs web wis siyap, kesempatan uga bakal muspra. Aku bakal menehi tips.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.