Content MarketingAnalytics & TesE-commerce lan EceranPemasaran Email & Otomatisasi Email Pemasaran

Telpon Tumindak: Luwih saka Mung Tombol Ing Kaca Web Sampeyan

Sampeyan wis krungu mantra, slogan, lan motto para pemasar mlebu ing endi wae: Konten iku raja! Ing umur marketing digital sing didorong konsumen, seluler-loropaken, konten-sentris, isi meh kabeh. Meh populer minangka HubSpotFilosofi Pemasaran Inbound minangka salah sawijining panyebab juara: ajakan-kanggo-tumindak (CTA).

Nanging sampeyan kesusu kanggo nggawe perkara sing gampang lan njaluk munggah ing situs web! ojo nglirwakake jembar apa a call-to-action tenan. Iku luwih saka mung tombol praktis - pinter utawa liya - sing ana ing email, blog, lan kaca kebangkrutan lan nggawa pangguna menyang tujuan sing dipilih.

Ing publikasi anyar, Pandhuan Marketer kanggo Promosi Konten, Unsur Tiga (majikanku) rinci carane pendekatan media converged - sing, nggunakake diduweni, entuk, lan media mbayar – promosi konten iku penting kanggo sukses konten kasebut. Ing eBook, kita rinci babagan spanduk lan tombol CTA minangka unsur media sing diduweni kritis kanggo promosi.

Nanging ana liyane kanggo CTA saka mung tombol lan spanduk. Waca liyane kanggo sinau telung conto rahasia liyane babagan sampeyan bisa nggawe pembunuh telpon kanggo tumindak kanggo promosi konten sampeyan.

Mbayar Kanggo Dolanan

Ora kaget yen media mbayar minangka cara sing efektif kanggo ndeleng konten sampeyan - ing siji tes kontrol karo perusahaan asuransi kesehatan, E3 ngalami peningkatan lalu lintas meh 800% amarga mung promosi mbayar! Nanging nalika para pemasar terus nggunakake saluran sing dibayar - PPC, tampilan, pemasaran ulang, lan sosial - siji unsur sing umume ora diteliti yaiku pesen.

Teks iklan sampeyan minangka salah sawijining aspek sing paling penting kanggo upaya mbayar sampeyan - dadi iklan telusuran mung teks utawa pesen iklan. Kalebu basa tumindak tartamtu - maca liyane lan klik kanggo ndeleng - ing salinan iklan sampeyan penting kanggo entuk klik-liwat. Sawise kabeh, sampeyan kudu njaluk klik iklan sadurunge sampeyan bisa entuk konversi tawaran.

Mekaten Dadi Meta

Kita ana ing jaman ora nggatekake sinyal situs web sing dikontrol pangguna umum, kayata deskripsi meta, judhul kaca, lan tag judhul. Iku ora cukup yen Google wis jelas dieja metu carane nggunakake sinyal iki kanggo rangking situs web kita, nanging iki-sering diabaikan sinyal uga sneakily efektif kanggo nambah pengalaman panganggo - lan klik-liwat Panjenengan.

Rahasia: Panggunaan sing tepat ora nggedhekake sinyal SEO sampeyan, nanging ora ana tandha-tandha sing jelas yen situs web sampeyan ora peduli lan kudu diabaikan dening mesin telusur.

Meh kabeh klien lan prospek sing teka liwat lawang sampeyan duwe masalah umum: data meta kasebut kacau. Screwed = ilang, dawa banget, isi duplikat utawa mung salah. Napa iki penting? Amarga pengaruh sing kritis marang rangking, lalu lintas, lan konversi sampeyan.

Aku ngerti apa sing sampeyan ucapake. Ayo, wong lanang. Google wis ujar manawa ora nggunakake deskripsi meta kanggo peringkat telusuran. Lan sampeyan bakal bener. Nanging sing dianggep Google yaiku klik-tayang saka mesin telusuran menyang kaca - lan siji lan sijine kontrol sing sampeyan lakoni yaiku judhul meta lan deskripsi. Sinyal kasebut minangka panggilan tumindak sing jelas kanggo prospek, calon pengunjung situs, lan adol sabanjure.

Isih durung yakin? Coba ukuran iki - ing kasus klien piranti lunak, Elemen Tiga nambah tarif klik-tayang (RKT) saka Google menyang kaca web kanthi 15% - mung kanthi nganyari judhul lan deskripsi. Ora mung iku - iki dhaptar 5 metrik kunci total sing ditambah karo mung
nganyari:

  • Klik - apik 7.2%
  • RKT - apik 15.4%
  • Jumlah Pengunjung - apik 10.4%
  • Jumlah Pengunjung Anyar - apik 8.1%
  • Tingkat bouncing - apik 10.9%

Piwulang: mungkasi nglirwakake sinyal situs web ing kontrol sampeyan - malah "meta" sing didhelikake. Padha penting kanggo Google. Padha penting kanggo pangguna. Padha kudu penting kanggo sampeyan.

Acara Sosial Milenium

Rahasia kasebut metu ing sosial - kiriman sing entuk foto luwih seneng lan liyane retweet saka sing tanpa.

Lan platform sosial paling anyar meh kabeh didhukung foto, saka Instagram nganti Tinder.

Nanging suwene sampeyan ngenteni sawise milih gambar sing sampurna kanggo nggawe pesen kaya ngono, kanthi licik? Nggawe penting lan tumindak ing postingan media sosial iku penting, lan CTA sing digawe kanthi apik kudu dadi wiwitan, dudu pungkasane.

Coba pikirake pangguna sing pengin ditindakake, kepiye cara nggawe, lan kapan. Priksa manawa iki pas karo piye wae - ora preduli jumlah karakter saka kiriman sampeyan.

Mesthi wae, sampeyan uga bisa nggawe tumindak ing gambar lan video. Foto produk anyar, wong sing mbukak paket, fitur anyar sing mengkilap - dhaptar terus kanggo visual sing efektif.

Video nawakake luwih akeh kesempatan kanggo adol dhewe menyang prospek sampeyan. Kalebu ajakan tumindak sing jelas ing tandha video lan pamit sampeyan. Ayo pangguna ngerti sampeyan peduli, sampeyan ana lan siap nanggapi.

Jaga Dhuwur lan Kenceng

Pungkasan, eling yen sampeyan lagi ing jagad seluler. Sederhana ora ateges kurang isi - nanging tegese kurang rame ing antarane pangguna lan target utama. Gunakake telpon kanggo tumindak luwih cepet lan asring. Kerep banget, kita ngubur tombol, tembung tumindak lan bayarane gedhe ing sisih ngisor kaca.

Nanging, priksa manawa quid pro quo ana ing ngarep lan tengah - utawa paling ora ing ndhuwur lempitan. Terusake olahpesen sampeyan nganti saiki. Gunakake tembung kriya tumindak kaya sinau, maca, lan nelpon, lan luwih cepet ndeleng daging sing ditawakake. Sampeyan bisa lan kudu nggunakake pandhuan iki ing kabeh conto CTA ing ndhuwur - spanduk, tombol, telusuran mbayar (tawaran luwih murah - yen sampeyan ora menang, ora pantes ditawarake ...), nampilake lan mbayar iklan sosial, video , olahpesen sosial, lan info meta sampeyan.

Coba copywriter kanggo ngombe, wenehi promosi sing pantes, lan wiwiti kerja - gunakake tembung kanthi apik. Telpon-kanggo-tumindak lan pelanggan bakal tresna sampeyan maneh.

Dustin Clark

Dustin minangka pamimpin strategi digital kanggo Unsur Telu, nggunakake pengalaman mbukak kampanye pemasaran online kanggo Fortune 500 lan bisnis cilik lokal.

salah Komentar

  1. Matur nuwun @marketingtechblog lan @dustinclark saran sing migunani banget. Setuju utamane karo komentar data meta situs web sampeyan. Kaya sing sampeyan ngerteni data meta sampeyan (umpamane deskriptor situs web) minangka salinan iklan merek sampeyan ing web sing dideleng liwat mesin telusur. Dadi kudu dirungokake lan digawe kaya pidato presiden. 🙂 Nalika sampeyan ngomong, paling perusahaan ora supaya bisa menang cepet langsung. Ing Altaire, kita lagi nggarap pemasar email ing kampanye email Natal saiki mbantu nyiyapake lan nguji kabeh kemungkinan. Nanging yen situs web ora siap, kesempatan uga bisa dibuang. Aku bakal menehi tips sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web