ContentVerse: Manajemen Dokumen lan Otomatis Aliran Kerja

piranti lunak manajemen dokumen2

Umume perusahaan perusahaan isih nggunakake lan masang konten liwat platform Microsoft Office. Yen sampeyan pengin njaga kontrol versi dokumen lan ngotomatisasi alur kerja, meh ora mungkin tanpa alat otomatisasi alur kerja sing apik lan repositori dokumen kanggo njaga versi nalika kolaborasi.

Agensi pemasaran - utamane karo strategi pemasaran konten - ngasilake akeh konten iki ing aplikasi desktop tradisional. Lan panelusur sistem operasi ora mesthi minangka cara paling gampang kanggo nemokake dokumen, uga cadangan minangka cara paling apik kanggo arsip. KontenVerse minangka alternatif sing murah, mbayar saben pangguna, kanggo nyimpen, nggoleki, nemokake lan arsip dokumen - preduli saka jinis apa.

  • Manajemen Dokumen - email, pindai, seret-lan-selehake, kumpulan, jupuk, simpen langsung, klik-tengen.
  • Sunting konten - umpan balik langsung karo markup: anotasi, redaksi, prangko khusus, persetujuan, cathetan lengket, sorotan, tandatangan elektronik, komentar.
  • Telusuri & atur - Jeneng jeneng lan nyimpen ing kabinet filing lan struktur folder sing wis dingerteni, diindeks kanggo telusuran teks lengkap lan njupuk maneh.
  • Otomatis konten - Nuduhake informasi kanthi otomatis karo tandha kabar sing berorientasi tugas ing alur kerja adhedhasar GUI.
  • Nuduhake konten - Pangowahan file dilacak ing sistem - saben versi file sing kasedhiya kanggo referensi.
  • Ngresiki nalika wayahe - Kawicaksanan penylametan kanggo mbusak utawa arsip informasi sing wis kadaluwarsa kanthi otomatis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.