Pemasaran menyang Tujuan, Ora Bola Bola

Wacan: 2 menit Pemasar sekolah lawas kaya-kaya melu kacepetan ing nomer bola mata. Aku wis mesthi dadi basis data lan pemasar langsung, mula aku luwih seneng entuk bola mripat sing bener tinimbang meksa nindakake iklan ing ngarepe kabeh. Bisnis kaya Kaca Kuning seneng uga ngetrapake nomer akeh. Aku maca sepisan yen 87% Populasi AS nggunakake Kaca Kuning ing taun 2007. Nalika maca cetakan apik, iki diwiwiti kanthi

4 Dina Ilang saka Internet

Wacan: <1 menit Wiwit Rebo sore, iki pancen pertama kaline aku bisa lungguh lan nyawang layarku. Kamis demamku diwiwiti lan 48 jam sabanjure yaiku lomba aksi sing nyoba nyoba njaga luwih akeh cairan sing diusir banget saka awak. Rasane kaya sewulan kepungkur: Puluhan ewu tweet. 3,967 feed sing durung diwaca ing pamaca feed. 242 email kanthi pribadi

Sampeyan Ora Butuh Ahli SEO!

Wacan: 2 menit Ana… Aku ngomong! Aku ujar amarga aku ndeleng kabeh dhuwit sing digunakake kanggo ngoptimalake mesin telusuran kanthi bisnis cilik nganti ukuran tengah lan miturutku raket. Mangkene babagan industri optimisasi mesin telusuran: Mayoritas Optimisasi Mesin Telusuran kalebu nulis konten sing apik, narik kawigaten backlink sing sah kanggo konten kasebut lan ngetutake sawetara praktik paling penting. Iki kabeh dhasar sing bisa dituruti sapa wae - nanging umume sing nindakake

Sapa sing nyekel Lenga Sampeyan?

Wacan: 2 menit Sedina muput - saben dina - wong ngirim email, ngirim sms, twitter, ngunjungi aku, nelpon aku lan pesen cepet karo pitakon babagan domain, kemampuan, CSS, kompetisi, strategi tembung kunci, masalah klien, posisi sales, strategi pemasaran, blogging media sosial, lsp. Aku njaluk undhangan kanggo ngomong, nulis, nulungi, ketemu… sampeyan menehi jeneng. Dina-dina saya sibuk lan luar biasa. Aku ora jenius, nanging aku duwe akeh pengalaman lan masarakat ngakoni.

Cappuccino lan Lies of Packaging

Wacan: 3 menit Minggu kepungkur aku mandheg menyang McSkillet burrito arep kerja. Aku bisa nulis postingan babagan aku tresnani lan sarapan Qdoba, nanging aku bakal nyisihake sampeyan. Nalika aku ana ing McDonalds, rasa penasaran aku entuk sing paling apik lan aku menehi pesen Mocha McCafe tinimbang mandheg ing toko kopi favoritku. Tandha lan kemasan warna-warni, canggih nganggo nada bumi ngubengi sampeyan lan nggawe sampeyan rumangsa