10 Piranti Nulis Konten Luar Biasa kanggo Pemasaran sing Luar Biasa

Piranti nulis

Pancen angel golek tembung sing cocog kanggo nggambarake kekuwatan lan kekuwatan nulis isi. Saiki kabeh wong butuh konten sing berkualitas - saka blogger amatir nganti perusahaan internasional sing nyoba promosi produk lan layanane.

Miturut laporan kasebut, perusahaan sing blog nampa 97% luwih akeh tautan menyang situs web tinimbang mitra non-blog. Panaliten liyane ngandhakake manawa nampilake blog minangka bagean utama situs web sampeyan bakal menehi 434% kesempatan sing luwih apik rangking dhuwur ing mesin telusuran.

Nanging kanggo dadi penulis sing sukses, sampeyan kudu nggunakake aplikasi seni lan plugin sing canggih. Asisten digital bisa mbantu sampeyan nambah tulisan, mula tetep maca kanggo mriksa 10 alat nulis konten sing luar biasa kanggo pemasaran sing apik tenan.

1. Generator Topik Blog

Temokake ide konten sing anyar ora gampang yen kudu nerbitake kiriman saben minggu utawa malah saben dina. Makane Hubspot gawe Generator Topik Blog kanggo ngewangi para penulis nemokake topik sing sampurna kanggo situs. Prosese gampang banget: ketik tembung kunci lan alat bakal nuduhake sampeyan sawetara ide.

Contone, kita mlebu marketing lan nampa saran ing ngisor iki:

  • Pemasaran: Pangarepan vs. Realitas
  • Apa pemasaran bakal mrentah jagad iki?
  • Babagan utama sabanjure ing pemasaran
  • Pemasaran nerangake kurang saka 140 karakter

Generator Topik Blog Hubspot Generator Topik Blog FATJOE

2. Alat Kata Kunci

Yen sampeyan pengin ngerti cara kerja ing njaba Planner Kata Kunci Google, disaranake sampeyan nyoba Alat Kata Kunci iki. Platform kasebut bisa ngasilake luwih saka 700 saran tembung kunci longtail kanggo saben istilah telusuran.

Alat iki malah ora njaluk sampeyan nggawe akun khusus, dadi sampeyan bisa nggunakake gratis kaping pirang-pirang sing dibutuhake. Sing bisa diarepake saka Keyword Tool yaiku kanthi cepet ngenali telusuran Google sing paling umum lan nemokake tembung kunci sing cocog banget karo kabutuhan target pamirsa.

Keyword Tool

3. Kaprigelan

Mangkene salah sawijining favorit pribadi, Coffitivity. Platform iki dirancang kanggo sampeyan kabeh roh-roh gratis sing seneng kerja ing kantor nanging ora bisa. Coffitivity nggawe swara sekitar kafe kanggo nambah kreativitas lan mbantu sampeyan nggarap luwih apik.

Nawakake macem-macem swara sekitar, wiwit nggrundel esuk lan Café de Paris nganti ruang makan siang lan bistro Brasil. Coffitivity menehi sampeyan rasane kerja ing swasana sing nyaman lan adhem, sing minangka inspirasi asli kanggo para panulis.

Kobosan

4. Tetep Fokus

Penundaan minangka produktivitas, nanging uga ana cara kanggo ngatasi masalah iki. Stay Focusd nambah produktivitas kanthi matesi wektu sing bisa sampeyan lakoni ing situs web sing mbuwang-mbuwang wektu. Kepiye cara kerjane?

Plugin ngukur wektu sing sampeyan lakoni kanthi online lan mblokir kabeh fitur sanalika wektu sing ditemtokake wis entek. Iki meksa penundha kanggo fokus ing pakaryan lan mbantu dheweke ngrampungake tugas lan tujuan saben dinane. Kita matur nuwun kanthi umum marang kanca-kanca ing Lahan Nulis Essay kanggo ngenalake kita alat sing apik tenan iki!

Tetep Fokus

5. 750 Words

Meh 500 ewu penulis ing saindenging jagad nggunakake 750 Words minangka asisten nulis sing terkenal. Alat iki digawe kanthi siji waé - kanggo nulungi para blogger kanthi kebiasaan nulis saben dinane. Kaya jenenge, situs iki nyengkuyung pangripta konten supaya nulis paling ora 750 tembung (utawa telung kaca) saben dina. Ora preduli apa sing sampeyan tulis nalika sampeyan nindakake kanthi rutin. Tujuane jelas: nulis saben dinane bakal teka kanthi otomatis sawise sawetara wektu.

750 Tembung

6. Rush Essay Kula

Nulis kiriman blog iku angel, nanging nulis artikel akademik tingkat luwih angel. Mula sawetara penulis nggunakake Rushmyessay, agensi sing nggunakake puluhan panulis sing duwe pengalaman ing kabeh bidang keahlian.

Craig Fowler, kepala sekolah ing Penguat Karir UK, ujar manawa Rushmyessay umume nyewa individu kanthi gelar Master utawa PhD sing njamin pangiriman cepet lan kualitas paling dhuwur. Sing luwih apik banget yaiku Rushmyessay nawakake dhukungan pelanggan 24/7 kanggo para klien, supaya sampeyan bisa ngirim pesen utawa nelpon kapan pengin.

Rush Essay Kula

7. Kera Survey

Pos paling apik sing nyenengake lan narik kawigaten, mula bisa menehi inspirasi kanggo pangguna supaya bisa tumindak kanthi takon utawa menehi komentar. Yen sampeyan pengin nggawe artikel luwih interaktif, sampeyan kudu nggunakake Monkey Survey. Desainer survey sederhana sing ngidini sampeyan nggawe lan nerbitake jajak pendapat online kanthi sawetara menit. Kanthi mangkono, sampeyan bisa ngidini pandherekmu mutusake apa sing penting lan malah digunakake minangka sumber inspirasi kanggo postingan blog mbesuk.

SurveyMonkey

8. Grammarly

Nerbitake artikel tanpa sunting ora dadi ide sing apik. Sampeyan kudu mriksa saben teks cilik kanggo mesthekake yen ora ana kesalahan ejaan utawa tata bahasa. Nanging, iki bisa dadi tugas angel yen sampeyan pengin ditindakake kanthi manual, mula saranake sampeyan nggunakake Grammarly. Plugin proofreading populer bisa mriksa kabeh postingan sajrone detik lan nyorot kesalahan, teks rumit, lan akeh rincian liyane sing nggawe konten sampeyan ora sampurna.

Grammarly

9. Penambang Ggrade

Yen sampeyan ora pengin mesin nyunting kiriman, ana solusi liyane sing gampang. Kasedhiya ing bentuk GgradeMiners, agensi nulis lan nyunting kanthi puluhan editor trampil. Sampeyan mung kudu nelpon lan bakal cepet menehi sampeyan manajer akun sing bakal njupuk kasus kasebut. Nggunakake layanan iki, sampeyan bisa ngarep-arep ora luwih saka suntingan kesempurnaan lan gaya-gaya.

Penambang Rating

Cliché Golek

Alat pungkasan ing dhaptar mesthine minangka salah sawijining sing paling menarik. Cliché Finder ngewangi para penulis supaya bisa poles kontene kanthi ngenali lan nyorot tembung utawa frase sing kakehan nggunakake. Umume wong ora nggatekake masalah iki, nanging sampeyan bakal gumun ndeleng pirang-pirang klise sing ana ing tulisan online. Minangka panganggit sing serius, sampeyan ora bakal nglilani kedadeyan kasebut, mula nggunakake Cliché Finder kanggo ngilangi ancaman kasebut.

Cliché Golek

kesimpulan

Blogger paling apik ora mung cerdas lan kreatif nanging uga sukses nggunakake aplikasi nulis lan plugin online. Iki mbantu para panulis nulis kanthi luwih cepet lan nggawe artikel sing luwih apik saben minggu, sing dadi prasyarat dhasar kanggo dadi desainer konten level paling dhuwur.

Kita nuduhake dhaptar 10 alat nulis konten luar biasa sing bisa mbantu sampeyan nambah kegiatan pemasaran. Priksa manawa dipriksa lan tulis komentar yen sampeyan duwe saran menarik liyane kanggo dituduhake!

pambocoran: Martech Zone nggunakake link afiliasi kanggo Grammarly ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.