Konversi, Konten lan Opera Rock

tommy

Konversi Situs Web KontenApa hubungane Who's Rock Opera Tommy karo Konversi situs web? Mung kabeh!

Klompok rock legendaris The Who sing ngowahi Rock & Roll karo Landmark Rock Opera Tommy (1969). Pengin ngowahi Tarif Konversi situs web (2011)?

  • "Kepiye carane dheweke nggawe?
  • "Aku ora ngerti."
  • "Apa sing nggawe dheweke apik banget?"

Apa sing nggawe dheweke apik banget?  Isi.

Ndeleng Aku…

Antisipasi kabutuhanku. Aku ora bisa ndeleng utawa ndemek produk sampeyan amarga aku mung ngerti apa sing sampeyan lebokake nalika tekan situs web sampeyan.

Rasakake Aku…

Ngerti kenapa aku tuku.

Apa karepku utawa rasa lara? Apa sing nggawe sampeyan cocog kanggo ngatasi masalahku?

Sanajan sampeyan kepencut nglakoni, aja nganggep kabeh sing dakpengini yaiku rega. Kasus (Sinau) ing titik:

Perusahaan penyewaan peralatan nyoba saingan kanthi rega; kalebu salah sawijining kategori paling larang. Apa sing paling penting kanggo wong sing tuku? Penak lan Kasedhiyan!

Perusahaan iki duwe rong lusin + lokasi ing Amerika Utara lan peralatan sing larang regane "mesthi ana ing stok". Kiro opo? Dheweke ora ngandhani iki.

Amarga regane regane larang, aku butuh rasa tresna ekstra. Aku seneng ngomong karo wong sadurunge nggawe komitmen kanggo tuku. Nomer telpon? Ora ditampilake ing situs utawa ing ekstensi iklan PPC. Wadhuh!

Tutul Aku…

Aja mung ngandelake gambar kanggo adol produk utawa layanan kanggo kula. Gawe konten sing berkualitas kanggo saben produk utawa layanan. Ndidik, Nglipur, lan Nginformasikan babagan aku.

  • duwe isi lintang kanggo kabeh! Pira kaca produk sing sampeyan deleng duwe konten nol? Ora ana konten, ora ana konteks, lan ora ana adol.
  • Aja nggunakake industri jargon utawa klise.
  • KISS (tetep sederhana, bodho) kula.
  • Be konsisten. Ngomong nganggo swara siji. Aja mbukak pesen olahpesen campuran saka macem-macem pihak.
  • Tarik aku nganggo swara aktif. Mimpin kanthi mupangat kanthi cara sing menarik, kayata, “Nambah ROI 50% sajrone 50 dina…
  • Ora ana hype, mangga. Aja nesu-nuri, lan kandha yen udan. Argue kanggo, jelasake mupangate, produk / layanan sampeyan, nanging aja nganti aku njaluk gunung yen sampeyan mung adol mung bukit mol. Kesalahan = sales sing ora kejawab!
  • Rangkul konvensi. Interaksi adhedhasar "kolektif universal," sing adhedhasar pengalaman saben 100 utawa 1000 pengunjung ing saindenging web. Beda ora cukup kanggo ndemek aku.

Waras Aku…

Eja… iku… metu: kepiye carane ngrampungake masalahku utawa nyukupi kabutuhan?

Iki kudune sederhana, bener? Ora. Maneh, pirang-pirang situs sing wis dibukak sing ora cocog karo kabutuhan sampeyan? Pira sing angel golek sing dikarepake?

Ayo dakjlentrehake - ora ana wektu - dakwaca:

  • Gampang yen aku golek sing dakkarepake
  • Ngandhani lan melu konten sing jelas, ringkes, lan konsisten
  • Tampilake keuntungan produk / layanan sampeyan
  • Pindhah aku
  • Dadi wangsulan kanggo kekarepan / kebutuhanku

Gawe konten sing berkualitas lan sampeyan bakal duwe pengunjung sing "seneng banget."

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.