Tip Konten: Urutan Motivasi Monroe

shamwow

Anakku, Bill, lagi melu kelas pidato ing IUPUI lan nuduhake teknik sing diajarke kanggo pidato sing persuasif, urutan motivasi Monroe. Aku yakin iku salah sawijining pelajaran sing aku lakoni nanging pungkasane aku lali amarga aku wis ora mlebu kelas suwi banget.

Sejatine, Alan H. Monroe nggabungake urutan langkah sajrone pidato sing menehi asil paling apik kanggo mbujuk. Nalika maca babagan langkah-langkah lan urutane, sampeyan bakal mulai ora kepenak amarga sampeyan bakal bisa ndeleng cara kasebut digunakake wiwit kabeh saka pemilihan presiden nganti komersial ShamWow.

saka Wikipedia:

  1. waé - Temokake perhatian para pamirsa kanthi nggunakake crita rinci, conto sing kaget, statistik dramatis, kutipan, lsp.
  2. kudu - Tampilake manawa masalah sing sampeyan gunakake wis ana, sing penting, lan ora bakal bisa mandheg dhewe. Gunakake statistik, conto, lsp. Yakinake para pamirsa manawa ana prekara sing kudu ditindakake.
  3. Wareg - Sampeyan kudu ngatasi masalah kasebut. Nyedhiyakake solusi khusus lan bisa ditindakake pemerintah utawa komunitas kanggo ngatasi masalah kasebut.
  4. Visualisasi - Kandhani pamirsa apa sing bakal kedadeyan yen solusine ditrapake utawa ora ana. Visual lan rinci.
  5. Tindakan - Kandhani pamirsa apa sing bisa ditindakake kanggo ngatasi masalah kasebut.

Pikirake nggunakake teknik iki nalika nulis kiriman blog utawa materi pemasaran uga! Amarga saben postingan blog minangka kaca kebangkrutan, sampeyan duwe kesempatan kanggo mbujuki saben pengunjung tumindak. Dijupuk saka Alan H. Monroe!

Urutan Motivasi Monroe kanggo ShamWow:

Matur nuwun kanggo putra kanggo ide kanggo kiriman!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.