Content MarketingTelusuri MarketingMarketing Social Media

Apa Produksi, Presensi utawa Panguwasa Strategi Konten Sampeyan?

Salah sawijining analogi sing asring dakcritakake marang wong liya agensi kita yaiku manawa kita dudu Pemasaran Lube Jiffy. Tugas kita yaiku ora supaya sampeyan cepet-cepet metu lan metu, mbuwang stiker ing kaca ngarep lan ketemu wulan ngarep. Kita luwih akeh kru pit kanthi siyap-siyap nyiapake mobil kanggo balapan. Ana akeh Jiffy Lubes ing kana - kita ora pengin dadi salah sawijine.

Isi Produksi

Minangka nuduhake konten, agensi kasebut nyedhiyakake lini produksi kanggo sampeyan. X jumlah kiriman saben wulan, X nomer whitepaper, X nomer infografis kanthi biaya X dolar. Kontrak diwiwiti lan dheweke ngasilake. Dheweke mbayar output lan ketepatan wektu proyek tanpa perhatian manawa sampeyan menang utawa ora menang.

Kita ndeleng akeh perusahaan sing ndaftar kanggo strategi iki amarga - pisanan - ana pirang-pirang copywriter ing kana sing pengin terus kerja lan - nomer loro - dheweke durung bisa ngasilake konten kanthi internal lan ngerti yen dheweke kalah kanggo para pesaing. Sayange, amarga dheweke ora nggatekake kinerja konten, dheweke terus kalah.

Iki minangka pendekatan sing rata tanpa investasi. Iki minangka baris perakitan kanthi rata-rata produk.

Presensi Web

Strategi kapindho sing kita nonton akeh agensi yaiku nuduhake swara or ngarsane web strategi Iki kalebu konten lan promosi, kanthi aturan sampeyan bisa duwe luwih akeh panuntun mlebu yen sampeyan mung nulis luwih akeh lan promosi luwih akeh. Lho… mbuwang-mbuwang wektu. Mesthi, yen tuwuh swara sampeyan bakal luwih cepet. Aku ora duwe strategi produksi lan promosi massal, nanging ora duwe kesempatan sing luwih gedhe.

Iki minangka pendekatan linear kanthi investasi investasi sing rata-rata. Iki minangka baris perakitan sing luwih cepet kanthi rata-rata produk sing padha.

Panguwasa Konten

Kepiye yen sampeyan bisa nulis kurang konten sing luwih migunani, promosi, lan nambah panjaluk kanthi eksponensial? Pramila kita ngembangake pendekatan panguwasa isi karo klien. Ora nyepetake jalur perakitan lan ngetokake pangowahan minyak. Nggawe mobil balap banjur narik menyang jugangan saben sampeyan ora bisa menang.

Minangka pendekatan iteratif kanthi investasi tambah akeh. Iki minangka baris perakitan sing luwih alon kanthi produk premium sing laris luwih larang.

Study kasus

Mau bengi aku melu ing Konferensi Data Gedhe kene ing Indianapolis. Para rawuh yaiku klien sing wis pirang-pirang taun diladeni nganti nggawa manajemen pemasaran anyar. Manajer pemasaran kasebut duwe latar mburi manajemen acara lan katon ing situs web minangka brosur tinimbang platform sales inbound. Dheweke ngilangi keterlibatan kita lan perusahaan banjur ngilangi akeh panguwasa liwat telusuran lan sosial.

Senadyan mangkono, salesman saka perusahaan kasebut ujar manawa ora diraguhi, seri infographic sing wis dikembangake kanggo perusahaan taun 3 ago isih dadi sumber pandhuan sing paling apik liwat web. Yaiku jinis program sing lagi dibahas ing kene. Sampeyan mbayar luwih akeh dina iki, nanging sampeyan bakal entuk asil sing luwih cepet tinimbang wektu!

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

2 Komentar

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web