Lima Pitakonan babagan Strategi Optimisasi Konten

iStock_content.jpgAku urip lan aku sok dong mirsani sawetara pakar media sosial sing ngandhani perusahaan ora masalah ngendi dheweke melu media sosial, mung sejatine do. Wong liya negesake pangembangan a strategi media sosial sadurunge miwiti.

Ana limang pitakon sing kudu ditakonake nalika nggawe konten ing web:

  1. Ngendi isi kudu dilebokake? - platform sing sampeyan pasang konten kudu dioptimalake kanggo target target sing pengin sampeyan tekan. Yen sampeyan nyoba nggayuh pangguna mesin telusuran, coba gunakake platform sing dioptimalake kanggo mesin telusuran. Yen sampeyan nyoba nggayuh pangguna bisnis menyang bisnis, sampeyan kudu fokus ing jaringan sing cocog karo bisnis. Yen sampeyan pengin nyedhiyakake video sing berkualitas, pasang ing platform sing bisa dilayani.
  2. Kepiye konten kudu diselehake? - konten ana kanggo nyopir lalu lintas, lan pungkasane, bisnis kanggo perusahaan sampeyan. Nyelehake konten sampeyan kanthi ajakan-tumindak sing kuat sing ana gandhengane karo nyopir penjualan iku penting. Yen sampeyan nulis tweet lan pengin di-retweet, wenehi ruang ngluwihi 140 karakter kanggo luwih akeh panampa utawa komentar.
  3. Apa konten sing kudu dilebokake? - konten sing mesthine bisa narik kawigaten kanthi lalu lintas bisa uga luwih edy tinimbang konten sing mung cocog karo tembung kunci kanggo akuisisi mesin telusuran. Konten ing e-book mesthine ora luwih akeh obrolan lan luwih strukture. Konten ing blog kudu dilebokake, kalebu gambar perwakilan, uga gaya nulis obrolan.
  4. Kapan konten kudu diselehake? - yen target sampeyan kanggo narik kawigaten wong ing sawijining acara, coba ramping konten sadurunge, sajrone lan sawise acara kanggo promosi. Yen target sampeyan minangka pamirsa bisnis, terbitake ing dina kerja. Ngerti kapan nerbitake konten bisa ngunggahake konversi sampeyan.
  5. Sepira kerepe aku kudu nyelehake konten? - kaping, mbaleni pesen bisa nambah konversi sakabèhé. Kadhangkala nulis sewulan sepisan ing topik tartamtu bisa nyebabake tingkat akuisisi sing luwih apik tinimbang mung nulis sepisan lan mandheg. Aja wedi mbaleni maneh. Pengunjung sing bali lali (utawa butuh pangeling) lan pengunjung anyar bisa uga durung ndeleng pesen sadurunge.

Mbuwang konten ing web tanpa strategi bisa uga entuk sawetara asil nanging ora bakal ngoptimalake lan ngetrapake karya sing sampeyan lakoni. Cukup angel kanggo ngembangake konten sing menehi pengaruh - priksa manawa sampeyan bakal mangsuli sawetara pitakon babagan konten sing sampeyan tulis tinimbang mung mbuwang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.