Napa Konten kanggo SEO?

konten kanggo seo infographic

Golek apik dening kanca apik Chris Baggott saka Compendium. Sanajan kita tantangan akeh taktik perusahaan SEO sing digunakake kanggo entuk peringkat, isih ana ewonan pitakon ing mesin telusuran saben dina dening wong sing nyoba golek produk utawa layanan sampeyan.

Pitakon beda-beda ... dadi sawetara kaca konten sing apik ora bakal dipotong maneh. Sejatine saben perusahaan kudu dadi penerbit saiki yen ngarep-arep bisa nggawe wewenang ing industri lan entuk kaluwihan saka macem-macem telusuran sing ditindakake wong.

Napa Konten Kanggo SEO, nggoleki carane konten minangka kunci visibilitas mesin telusuran. Sampeyan uga bisa maca liyane babagan Brafton postingan blog sing gegandhengan.
Infographic Konten SEO

Infographic dening Brafton.

8 Komentar

  1. 1

    Infographic sing apik, Douglas. Aku setuju karo ramalan SEO ing sisih ngisor grafis, sanajan aku bakal menehi konten lan sinyal sosial ing wilayah sing padha. Apa sampeyan mikir  

    Mesin telusuran kudu miwiti ndeleng kualitas konten, lingkungan, lan liya-liyane, nanging uga kudu menehi bobot luwih akeh kanggo kualitas akun sosial, kaya kita Mesthi wae wis ndeleng akun sampah sing digunakake kanggo promosi konten.  

    Apa sinyal sosial bakal dadi luwih penting tinimbang konten kasebut?

    • 2

      Tanpa konten sing apik, aku ora bisa duwe sinyal sosial sing kuwat. Lan aku mikir manawa masarakat wis ngupayakake nggawe bobot akun sosial sing pengaruh nganti saiki. Yen sampeyan ora duwe pengikut sing kuwat, sampeyan bakal dadi akun sampah. Aku optimis yen masalah 'manungsa' iki wis nggenteni masalah 'matematika' SEO ... lan meh ora bisa ngasilake reaksi 'manungsa' kanthi pemrograman ing wektu iki.

      • 3

        Sinyal kasebut pancen manipulatif banget, iya? Aku wis krungu saka akeh webmaster / seo sing, contone, wis mbayar Likes / Views ing YouTube lan Facebook, sing pungkasane nggawe seneng / tampilan nyata. 

        Dadi pungkasane, akun sampah nyebabake akun nyata.  

        Apa ora bakal dadi reaksi manungsa sing terprogram?

        • 4

          Aku ora percaya yen manipulatif banget kaya sing dipikirake wong. Aku bisa tuku 5,000 tampilan lan senengane ing YouTube, nanging a) apa pangguna YouTube kasebut duwe pengaruh? Mbok ora. b) Apa ana buzz sekitar ing pirang-pirang situs sing ana gandhengane karo tampilan kasebut? Mbok ora.

          Aku mikir ora mungkin - utawa paling ora larang - sampeyan bisa uga game karo sistem lan menehi pengaruh sing cukup kanggo muter.

          • 5

            Rampung setuju karo penilaian sampeyan. Nilai konten gedhe ditemokake ing kemampuan kanggo narik kawigaten para pamimpin opini lan ndhidhik pamaca. Nalika konten resonasi karo wong, dheweke bakal nuduhake karo lingkaran sosial lan efek multiplier diwiwiti.

          • 6
  2. 7
  3. 8

    Aku ora percaya yen manipulatif banget kaya sing dipikirake wong. Aku bisa
    bukak 5,000 tampilan lan senengane ing YouTube, nanging a) yaiku pangguna YouTube kasebut
    pengaruh? Mbok ora. b) Apa ana buzz sekitar
    macem-macem situs sing ana gandhengane karo tampilan kasebut? Mbok ora.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.