Adol IN isi dudu Jual karo Konten

Depositphotos 19243745 s

Nalika ngomong karo perusahaan sing ngasilake konten sing apik, dheweke ngrembug manawa sawetara ide konten sing ditampilake ing flagpole ditolak amarga konten kasebut ora langsung pengaruhe adol produk utawa jasa. Wah Strategi konten sing pancen mbebayani. Yen target saben konten sampeyan yaiku adol, sampeyan uga kudu mateni blog lan tuku pariwara.

Aja salah paham - sawetara wong ing kana pancen golek produk utawa layanan sing bakal mbantu dheweke ngatasi masalah lan luwih becik sampeyan duwe konten sing bisa adol. Nanging yen saben konten bakal nyoba supaya bisa didol, sampeyan ora menehi apa-apa kanggo para pamirsa.

Aku bakal nyedhiyani sawetara conto:

  • TinderBox - sistem kasebut nggawe tugas sing angel kanggo nulis proposal lan perjanjian sing disesuaikan karo klien, saengga komentar, garis abang lan tandatangan digital. Yen kabeh sing ditulis minangka fitur saben dina, ora bakal ana sing teka ing situs kasebut. Nanging, dheweke nulis artikel sing apik banget sing nyedhiyakake regane kanggo para pamimpin penjualan sing bola-bali maca konten kasebut.
  • Mindjet - platforme ngidini ideasi, kolaborasi, pemetaan pikiran lan uga manajemen tugas. Situs kasebut ora bakal diwartakake saben dina manawa gampang produke kanggo nggawe peta, yaiku Blog konspirasi nuduhake konten sing luar biasa babagan inovasi lan pengaruhe ing papan makarya. Iki minangka salah sawijining sumber utama ideasi lan inovasi ing Internet.
  • Tengen Ing Interaktif - padha adol piranti lunak otomasi pemasaran ... nanging blog bisa ngomong babagan siklus urip pelanggan, siklus tuku, nilai pelanggan, retensi pelanggan lan masalah gedhe liyane ing papan kasebut. Nalika para pesainge mesthi ngandhani babagan target liyane ing sisih ndhuwur corong, Right On Interactive ngetrapake cara sing beda - nerangake cara nemokake pelanggan sing luwih terkenal lan bakal tetep bisa terus karo perusahaan sampeyan kanggo nggedhekake laba investasi.
  • Dhaptar Angie - nyuplai tinjauan jero babagan panyedhiya layanan sing dipercaya amarga ora anonim lan perusahaan ngupayakake mediasi lan njamin pengalaman layanan sing berkualitas kanggo para pelanggan. Nanging situs kasebut nyedhiyakake akeh informasi babagan industri, saran dhewe kanggo wong, lan nasihat sing kuat kanggo wong sing nggoleki babagan keputusan tuku sabanjure. Dheweke ora adol lengganan kanthi konten, nanging nambah kapercayan kanggo konsumen lan menehi regane ngluwihi review.

Nalika maca maca artikel, dheweke wiwit nampa manawa perusahaan ngerti tantangan lan frustasi. Liwat konten, sing maca entuk nilai tambahan saka perusahaan, nggawe kapercayan karo perusahaan lan, pungkasane, kemungkinan dadi pelanggan saya tambah. Tujuan mayoritas konten ora langsung ngedol wong kasebut, kanggo nuduhake keahliane ing bidhang, kanggo nuduhake wewenang, kepemimpinan, lan menehi nilai luwih akeh tinimbang mung tuku produk utawa layanan.

Yen wis entuk, konten sampeyan bakal adol.

pambocoran: Perusahaan sing ndhaptar ing ndhuwur minangka klien saka kita.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.