Ilmu Konten: Ganti link Plain Jane dadi Konten Konteks Killer

Depositphotos 48956925 s

Apa sing Washington Post, BBC News, Lan New York Times wis padha? Dheweke ngasilake presentasi konten kanggo tautan ing situs web, nggunakake alat sing diarani Apture. Daripada tautan teks statis sing sederhana, tautan Apture micu jendela pop-up ing mouse sing bisa nampilake macem-macem konten sing kontekstual.

AptureIng sisih penerbitan, Apture gampang banget kanggo para penulis nemokake, ngubungake, lan nampilake konten sing gegandhengan ing postingan blog. Cukup sorot teks sing pengin dihubungake, lan kanthi siji klik, plugin Apture - sing kasedhiya ing platform penerbitan online sing populer - nggoleki ing internet macem-macem jinis konten sing gegandhengan karo kontekstual, lan teks sampeyan dadi link media sugih sing apik lan apik.

Salah sawijining mupangat kanggo para pamiarsa yaiku akses cepet menyang informasi tambahan. Mousing liwat tautan bakal nampilake jendela pop-up sing nuduhake konten sing ana gandhengane karo istilah kasebut. Iki bisa dadi video Youtube, entri Wikipedia, utawa uga asil telusuran Twitter nyata-nyata.

Biasane, tautan kasebut bisa uga ngilangi pangguna saka kiriman, sanajan mung pengin golek informasi sing cepet. Daripada bisa ngirim pangguna menyang situs liya, Apture kanthi cepet lan efisien nampilake konten sing bisa ditliti pangguna, lan nyatane, nyoba ngatasi minat utawa penyelidikan ing kiriman sampeyan.

Gagasan ing Apture yaiku supaya kiriman sampeyan luwih lengket, lan miturut teori, nambah wektu ing situs - metrik keterlibatan kritis kanggo akeh pemasar merek.

Lan kanggo kabeh Analytics sampah ing njaba, sampeyan bisa nglacak link liwat Apture's Analytics layanan ing versi mbayar. Elinga yen nalika plugin platform nerbitake kanggo Apture ngasilake tautan sing Google deleng minangka tautan lawas biasa, plugin browser ora ngasilake link sing bisa dingerteni dening mesin telusuran.

Kita nggunakake versi WordPress Apture babagan iterasi saiki blog, lan minangka perusahaan sing mung nggawe konten - kabeh dina, saben dina - nganti saiki, kita seneng banget. Kabeh produsen konten duwe komentar positif. Iki mbantu nggawe kiriman sing menarik lan relevan, lan cukup mbantu ngasilake ide konten anyar - lan nggawe ide sing wis luwih apik kanggo pangguna.

Coba demo Apture ing situs kasebut - nggawe konten dadi nyenengake, lan blog sampeyan luwih efektif.

3 Komentar

  1. 1

    Gampang nalika Apture ngemot informasi cepet banget! Wow - aplikasi sing luar biasa. Kayane cara sing luar biasa kanggo nambah konten sampeyan, nanging, bisa uga kakehan nalika ana link ing saindenging papan. Aku kepengin ngerti kepiye pengaruhe wektu ing kaca, tingkat bouncing lan konversi!

    Matur nuwun kanggo nuduhake - teknologi apik tenan. 😎

  2. 2

    Pancen gampang digawa dolanan anyar. . . dudu aku bakal nglakoni. . . 😉

    Kita ngetrapake Apture ing pertengahan Desember, lan cepet ndeleng analytics nampilake luwih akeh tampilan kaca, tarif bouncing sing luwih murah, lan luwih akeh wektu ing situs - nanging blog kita isih enom, bisa uga amarga sawetara sebab, umume mung evolusi alami blog. (bisa uga isine... 😀)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.