Ngadaptasi lan Nanggapi Umpan Balik menyang Hasil Hasil Pemasaran Konten

Responsifitas Layanan

Pemasar kanthi cepet lan efektif nanggapi lan adaptasi karo umpan balik konsumen sing saiki wis dadi kinerja merek anyar. Miturut 90% saka 150 pemasar merek sing disurvei, responsif — utawa kemampuan kanggo sumber, ngerti banjur cepet menehi reaksi, preferensi, lan kabutuhan - penting, yen ora kritis, kanggo ngirim pengalaman pelanggan sing luar biasa.

Mung 16 persen pemasar sing nganggep organisasine responsif banget marang konsumen, ora nggawe perubahan produk, kemasan, layanan, lan pengalaman adhedhasar panjaluk lan umpan balik konsumen wektu nyata.

Download: Syarat Responsif

Laporan kasebut rinci babagan kepiye para pemasar lincah tumindak ing umpan balik konsumen supaya bisa tuwuh. Minangka asil panelitian riset lengkap sing ditindakake dening Dewan CMO kanthi kemitraan Platform Identifikasi Produk Danaher Corporation perusahaan, sing dadi inovator ing rantai pasokan kemasan pemasaran lan produk.

Panaliten kasebut nyelidiki babagan kepiye organisasi nalika nanggapi pelanggan lan nggunakake data lan intelijen pelanggan kanggo ngirim pengalaman sing tepat ing wektu sing tepat lan liwat saluran pilihan pelanggan, yaiku titik tutul fisik utawa digital.

Masalah Paling Ndhuwur Menanggepi Responsivitas Pemasaran

  • Kurang anggaran kanggo nerusake nganyari sing luwih kerep menyang titik tutul fisik
  • Ora duwe data utawa intelijen kanggo nggawe pangowahan adhedhasar reaksi lan prilaku pelanggan
  • Tim fungsional misahake pemasaran saka keputusan produk lan kemasan
  • Vendor ora bisa supaya bisa kerja kanthi cepet utawa ketemu jadwal sing cepet

Kanggo ngrampungake tantangan kasebut, para pemasar rumangsa owah-owahan budaya kudu kedadeyan, kalebu proses lan alat anyar kanggo nglakokake pangowahan kanthi luwih cepet, amarga 60 persen responden percaya yen fokus marang pelanggan babagan produk kudu ditindakake supaya ana kemajuan sing penting. .

Pelanggan ngarep-arep supaya merek bisa melu kecepetan cahya - sawise iku pengalaman pelanggan sing luar biasa saka merek kaya Amazon lan Starbucks sing wis mbuktekake manawa tanggepan cepet, personalisasi lan real-time (utawa cedhak wektu nyata) bisa dadi pertunangan omnichannel kanthi pencet tombol utawa klik app. Iki minangka keterlibatan kanthi kacepetan digital, lan pelanggan ngarepake level respons sing padha ing kabeh pengalaman, ora preduli manawa saluran kasebut fisik utawa digital. Liz Miller, Wakil Presiden Senior Marketing kanggo Dewan CMO

Rata-rata, para pemasar rumangsa bisa nanggapi utawa nanggepi umpan balik, panjaluk, saran utawa keluhan konsumen kanggo kampanye pemasaran kurang saka rong minggu.

kacepetan kanggo nanggapi

Tim pemasaran sing lincah ngupayakake ngatasi kesenjangan lan keterlibatan iki amarga 53 persen responden ngakoni yen tujuane yaiku nganyari lan nggawe perubahan ing titik fisik sajrone 14 dina, kanthi 20 persen pemasar ngarepake manawa kesenjangan mung 24. jam kanggo ngirim nganyari pengalaman fisik.

Miturut ahli ing Danaher Corporation - sing portofolio kalebu merek kayata Pantone, MediaBeacon, Esko, X-Rite lan AVT - yen responsif ing media fisik bakal diowahi dadi kauntungan kompetitif sejatine, kudu ditakonake pitakon lan langkah-langkah kudu ditindakake .

Rekomendasi Kanggo Nambah Responsif:

  1. Mbusak kabeh produsen konten: Apa tim iki nggunakake sistem kapisah saiki? Apa bisa nggunakake salah siji kanggo mbusak biaya wong liya?
  2. Sambungake teknologi kanggo transparansi wektu nyata: Pira teknologi sing digunakake kanggo nggawa kabeh komunikasi konsumen fisik lan digital menyang pasar? Ana ngendi tangan-tangan sing ora efisien?
  3. Aja fokus karo siji karya, pikirake kepiye carane bisa nyederhanakake kabeh rantai regane: Apa pengaruh sing bakal ditindakake ing bisnis kita yen wektu kanggo komunikasi komunikasi fisik lan digital dadi separo saka dina iki?

Kanthi kemajuan anyar ing pangiriman media digital, sayangé, kemampuan kanggo nggawe pangowahan ing media fisik wis suwe banget. Akeh wong sing ora ngerti apa sing bisa ditindakake nganti dheweke mutusake. Kemajuan teknologi saiki ngidini para pimpinan bisnis nuntut luwih cepet, kualitas luwih dhuwur lan transparansi luwih gedhe saka mitra lan vendor tinimbang sadurunge. Luwih kuat banget kanggo merek global yaiku teknologi kasebut kasedhiya ing saindenging jagad. Joakim Weidemanis, Eksekutif Grup lan Wakil Presiden, Identifikasi Produk ing Danaher Corporation

Apa Touchpoints Konten Apa sing Pengaruh Keputusan Tuku?

Konten sing Panjaluk

Panaliten iki ditindakake ing musim semi 2017 lan kalebu input saka luwih saka 153 eksekutif pemasaran senior. Lima puluh papat (54) persen responden duwe gelar CMO, Kepala Pemasaran utawa Wakil Presiden Senior Marketing, lan 33 persen nuduhake merek kanthi bathi luwih saka $ 1 milyar (USD).

Download: Syarat Responsif

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.