Survei: Kepiye Produktivitas Konten Sampeyan Dibandhingake?

proses produksi konten

Rundown ngluncurake survey panelitian pasar babagan metodologi produksi konten. Sanajan ana akeh panelitian sing kasedhiya ing umum babagan pemasaran konten kanthi sakabehe, ana sethithik informasi khusus sing digunakake para profesional konten kanggo miwiti metodologi produksi, proses, sumber daya staf, peran, lan tanggung jawab, lan teknologi. Rundown bakal nerbitake nganyari kritis kanggo data penting iki sajrone taun.

Rundown nggawe survey cekak kanggo profesional konten ing agensi konten, agensi, penerbit, lan merek kanggo mbantu nerangake babagan carane nggawe konten. Jangka jangka panjang, kita uga bakal nggunakake data global saka para pelanggan ing Rundown kanggo menehi luwih akeh wawasan babagan organisasi saka konsep menyang konten, suwene wektu kanggo ngasilake konten, jinis konten sing diproduksi, lan akeh poin data liyane sing gegandhengan .

Napa sampeyan kudu melu: Tambahake pamirsa, tambahake penghasilan.

Laporan sing wis rampung lan infografis sing ana gandhengane bakal migunani, migunani, lan informasi sing menarik kanggo saben produsen konten. Saben peserta survey bakal entuk salinan gratis laporan lengkap, kalebu wawasan lan temuan babagan sumber, peran, tanggung jawab, teknologi, alat, kinerja, alur kerja lan liya-liyane kanggo tim konten profesional lan pencipta.

Survei Produksi Konten Rundown