Konten Liyane, Masalah liyane: Perjuangan Rep Sales

konten perjuangan rep sales

Kita wis nerbitake babagan alat sing cocog karo upaya sales lan marketing. Miturut pendapat saya, wakil penjualan duwe tugas sing luwih angel ditindakake saiki. 59% wektu kanggo nindakake tugas saliyane adol kayata riset akun lan ngasilake petunjuk. Lan konsumen lan bisnis bisa nindakake riset luar biasa kanthi online, ngevaluasi fitur, mupangat, produk, layanan, rating lan ulasan.

Sanajan akeh bahan pemasaran sing kasedhiya, 40% bahan pemasaran ora digunakake dening tim penjualan. Ing perusahaan sing ora bisa ngetutake, perwakilan penjualan wis mudhun kanggo pesen supaya ora entuk kesempatan kanggo menehi kontribusi sing penting. Ing perusahaan sing ndhisiki kurva, wakil sales kanthi bersenjata karo kabeh konten sing dibutuhake kanggo mbantu nemokake target prospek, mbangun panguwasa lan kapercayan karo dheweke, lan nuntun dheweke liwat bantahan menyang siklus nggawe keputusan.

iki infographic saka Qvidian mlaku sedina muput ing republik sales B2B modern, nyorot tantangan sing muncul. Apa salesman sampeyan ngerti kapan lan carane nggunakake kabeh konten, alat, lan latihan sing sampeyan wenehake supaya bisa dadi penasihat sing dipercaya sing dikarepake?

8 saka 10 wakil sales dirasa kebanjiran jumlah informasi dheweke kudu mriksa, ngasilake luwih akeh wektu kanggo ngatur lan nganalisa kasunyatan. Kemampuan kanggo nanggapi lan nanggepi kabutuhan prospek luwih penting tinimbang sadurunge… lan kebutuhan pemasaran kanggo nggawe enablement sales ing perusahaan supaya perwakilan penjualan bisa nyedhiyakake konten sing pas karo olahpesen sing sampurna yen dibutuhake utawa dijaluk.

liyane-isi-liyane-masalah-sales

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.