Pariwara Marketing Konten Konten

konten lawan pariwara

Kapan aku ndeleng a mungsuh postingan blog utawa artikel sing njupuk siji strategi pemasaran lan cocog karo liyane, aku mesthi prihatin. Ing kasus iki, sampeyan kudu fokus ing antarane marketing konten lan pariwara. Nalika investasi ing pemasaran konten bisa uga nyepetake lan pariwara bisa uga rata utawa mudhun ... ora ateges sampeyan mung kudu njupuk anggaran lan mindhah. Nyatane, pemasaran konten karo pariwara minangka strategi sing apik.

Pemasaran konten wis dadi komponen kritis pemasaran B2B, nanging apa sampeyan bisa ngenali jinis konten sing paling populer, kenapa digunakake, lan konten sing paling cocog? Priksa infographic kita kanggo nemokake babagan sing paling panas lan apa sing ora ana ing pemasaran konten. Apa Persaingan Anyar Iklan Tradhisional Pemasaran Konten?

Tutup kothak sinetronku ... Yen aku pengin njupuk apa-apa saka infographic iki if sampeyan pariwara, sampeyan pancen kudu nandur modal ing pemasaran konten uga. Pemasaran konten minangka strategi sing wis kabukten. Nanging, dudu penggantine! Nalika publikasi liyane nggunakake komunitas sing sampeyan nyoba, pariwara bisa dadi siji-sijine pilihan!

artikel pemasaran vs pariwara

2 Komentar

  1. 1

    Informasi gedhe maneh infografis. Ing kiriman, apa sampeyan nuduhake pariwara gratis utawa pariwara mbayar? Aku nganggep duwe asil sing beda yen nyoba mbandhingake telung pariwara, pariwara mbayar lan pemasaran konten gratis iki.. :)

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.