5 Alat Apik tenan kanggo Minimalis Pemasaran Konten

Content Marketing

Aku nganggep aku minimalis ing pemasaran konten. Aku ora seneng tanggalan, jadwal lan alat sing rumit - kanggo kula, proses nggawe luwih rumit tinimbang sing kudu dilakoni. Ora kalah, dheweke nggawe para pemasar konten kaku. Yen sampeyan nggunakake alat perencanaan tanggalan konten 6 wulan — sing dibayar perusahaan - sampeyan bakal duwe kewajiban tetep ing kabeh detail rencana kasebut. Nanging, para pemasar konten sing paling apik lincah, siyap ngowahi konten nalika jadwal diganti, kedadeyan kedadeyan utawa panjaluk digawe.

Aku kaloro minimalis lan ahli ing gaweyan, dadi nalika isih gumantung karo sawetara alat kanggo riset, ngrancang, nyunting lan liya-liyane, kabeh mau maju lan bebas. Dina iki aku nuduhake sawetara favorit kanggo mbantu nyuda upaya pemasaran konten.

Photoscape X

Kanggo: Ngedit Foto lan Nggawe Grafis

Sanajan luwih becik sinau lan nggunakake alat kaya Adobe Photoshop kanggo nyunting foto, aku ora duwe wektu kanggo sinau, uga ora ana dhuwit kanggo mbayar. Aku wiwit nggunakake Photoscape X (mung kanggo Mac; nuwun pangguna Windows) sawetara taun kepungkur lan saiki gumantung karo editing foto utawa nggawe grafis sing daklakoni, sing akeh.

Aku bisa nyunting standar, kalebu panenan, mbenakake warna lan pangaturan, lan ngowahi ukuran. Nanging sing paling akeh digunakake ing Photoscape yaiku editor, sing bisa nambah teks, wujud, warna, lan liya-liyane menyang gambar. Iki migunani kanggo nggawe citra sosial, nanging uga kanggo nambah panah utawa kothak menyang tangkapan layar (kaya gambar ing postingan iki), sing penting nalika nulis potongan tutorial utawa njaluk pangowahan desain kanggo konten sampeyan.

Aku nggunakake Photoscape kanggo nggawe citra media sosial kanggo salah sawijining klien lan sampeyan bisa ndeleng sawetara produk rampung ing ngisor iki. (Cathetan: kolase foto kasebut uga digawe karo Photoscape!)

Kolase Photoscape

 

Alat Pemeriksa Panguwasa Domain Akeh

Kanggo: Riset

Pakaryan minangka pemasar konten kalebu mbiji regane macem-macem situs web, kanthi metrik sing paling penting yaiku Otoritas Domain. Sanajan ana sawetara alat mbayar sing bisa digunakake, aku nemokake sing paling apik, gampang lan paling dipercaya yaiku alat adhedhasar web tartamtu. Gagasané gampang banget kaya swarane: sampeyan nyalin lan nempel dhaptar situs web, kothak centhang kanggo data sing pengin ditemokake (Otoritas Domain, Kaca Panguwasa, Pangkat Moz, Alamat IP), banjur ngenteni asilé bakal diisi ngisor iki

Iki cocog yen sampeyan nindakake riset situs web kanthi skala gedhe nganggo Google Sheets amarga sampeyan bisa nyalin lan nempel langsung saka sheet menyang alat kasebut. Ora ana langkah ekstra, ora nambah koma - nggawe sing biasane dadi tugas sing angel, luwih gampang lan lancar. Sampeyan uga ora butuh akun, tegese sampeyan duwe siji tembung sandhi sing kudu dielingi.

Checker Link Akeh 

penyangga & Hootsuite

Kanggo: Penjadwal lan Ngrungokake Sosial

Aku pengin nggabungake kalorone amarga aku saiki nggunakake kalorone lan nganggep produk kasebut padha karo kekuwatan sing beda-beda. Ana akeh alat mbayar sing kasedhiya, lan aku wis nggunakake akeh, nanging nalika nerangake alat sing gratis lan gratis, iki favoritku. Mangkene sing dakkarepake kanggo saben wong:

Jadwal: Kekuwatan Buffer kanggo para pemasar konten yaiku resik lan gampang dilayari. Tanpa antarmuka sing rumit, sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng jadwal sing dijadwalake lan saluran sing kosong. Analitik ing alat gratis kasebut minimal, nanging isih migunani.

Kabeh sosial: Hootsuite luwih migunani minangka alat ngrungokake kanthi umum tanpa kakehan. Aspek favoritku kanggo alat iki yaiku bisa nambah aliran kanggo ngawasi sebutan, macem-macem tembung kunci utawa malah pesen langsung ing akun individu. Nalika uga dadi alat jadwal sing bisa diarepake, akun gratis ora duwe akses menyang analytics.

TickTick

Kanggo: Perencanaan

Ana pirang-pirang aplikasi dhaptar perencanaan lan sing kudu ditindakake lan mbutuhake wektu suwene pirang-pirang taun kanggo nemokake sing sejatine sing dak goleki. Tantangan karo dhaptar aplikasi sing kudu ditindakake yaiku rumit banget - akeh sing mbutuhake saben tugas tanggal pungkasan, kayata, utawa nggunakake antarmuka sing rumit nalika tugas sampeyan diatur kanthi awan, saengga angel ndeleng kabeh minggu sekaligus.

TickTick minangka kabeh sing digoleki lan liya-liyane, lan cocog kanggo para pemasar konten sing ngatur macem-macem akun utawa klien. Mangkene sing nggawe sampurna kanggo para pemasar konten minimalis:

Ing All Tab, sampeyan bisa ndeleng tugas kanggo saben klien sekaligus. Saben klien urip minangka "dhaptar" dhewe, yaiku sing sampeyan ngerteni ing ngisor iki:

Kabeh Tab

Sampeyan uga bisa ndeleng saben dhaptar kanthi individual, dadi nalika dina kerja, sampeyan bisa fokus mung karo siji klien, dadi luwih gampang tetep tugas tanpa gangguan.

dhaptar 

Fitur nomer siji sing dak goleki, yaiku bisa mriksa tugas saka dhaptar. Kanthi TickTick, apa wae sing mriksa dhaptar kasebut dununge ing sisih ngisor, dadi gampang dilaporake menyang pihak sing duwe kepentingan yen perlu, utawa nglacak apa sing sampeyan lakoni dina kasebut.

Sampeyan uga bisa nggunakake iki minangka alat perencanaan konten, kanthi dhaptar saben wulan lan konten sing sampeyan rencanakake digawe. Amarga sampeyan bisa nambah tanggal, cathetan, level prioritas lan kothak ing wektu katrangan, sampeyan bisa ngatur saben detail kanthi gampang.

HAYATI lan Clearbit

Kanggo: Golek Sumber

Aku maneh pengin melu kalorone amarga duwe tujuan sing padha, nanging beda-beda ing wektu sing padha. HARO (Bantuan Reporter Out) ora luwih alat, lan luwih akeh layanan, nanging migunani banget kanggo aku minangka pemasar konten amarga gampang digunakake. Sampeyan ora prelu nggawe akun yen ora pengin, lan kabeh tanggepan karo pitakon bakal langsung mlebu ing kothak mlebu — ing endi sampeyan isih nggunakake akeh wektu. Yen sampeyan kudu golek sumber kanggo artikel, iki cara kanggo nindakake.

Clearbit minangka cara liya kanggo nemokake sumber, nanging uga digunakake kanggo nyambung karo pamilik situs web lan penerbit. Urip ing kothak mlebu minangka tambahan, lan ngidini sampeyan nelusuri kontak kanggo meh kabeh situs web — kabeh ana ing kothak mlebu. Minangka pemasar konten sing ngirim kiriman lan mesthi nyambung karo editor lan pemasar liyane, aku nggunakake alat iki saben dina.

Minimalis Ora Ateges Ora Efektif

Sampeyan ora prelu nggunakake alat sing rumit lan larang amarga kasedhiya. Sanajan ana sawetara sing perlu kanggo manajemen pemasaran konten level perusahaan, yen sampeyan kaya aku, ngatur sawetara klien, utawa makarya ing siji organisasi, iki mung sing sampeyan butuhake. Gabungke karo Google Drive (Lembar lan Dokumen), Gmail lan liya-liyane, lan sampeyan bisa teratur lan sukses tanpa kesasar ing campuran alat sing rumit.

One comment

  1. 1

    Jessica, aku seneng karo checker Otoritas sing sampeyan sebutake.

    Apa sing sampeyan tindakake sawise ngakses regane situs web yen sampeyan ora nuduhake bareng?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.