Tips Pemasaran Konten Paling Ndhuwur kanggo nyopir Lalu Lintas lan Keterlibatan liyane

Tips Pemasaran Konten sing Bisa Ditindakake

Minggu iki aku balik ing kantor saka pidato ing Sioux Falls ing Konsep ONE Expo. Aku nindakake presentasi utama babagan carane perusahaan bisa urip maneh program pemasaran digital kanggo ngirit wektu, ngirit sumber daya, ningkatake pengalaman digital saluran omni, lan - pungkasane - ngasilake asil bisnis. Sawetara saran counter intuitif karo standar industri lan praktik paling apik. Nanging, iki kalebu intine intine ... konten sing luar biasa ora asring nuruti aturan.

27 tips pemasaran konten iki mesthine bakal menehi upaya paling apik karo upaya pemasaran konten. Sawetara tips bisa uga ora ana sing menehi saran nalika sawetara uga. Dadi maju lan ngrebut dunia digital kanthi konten sing apik tenan. Vidya Digital

Statistik Marketing Konten

  • 62% Pemasar B2B Nggunakake Infografis
  • Mung 21% Pemasar B2B sing Sukses ing ROI Lacak
  • 94% Pemasar B2B Gunakake LinkedIn kanggo Nyebarake Konten lan minangka Situs Media Sosial Paling Digunakake
  • 58% Pemasar Gunakake Pemasaran Mesin Telusuran lan minangka Teknik Promosi Konten Mbayar sing Paling Digunakake
  • Pemasar Rata-rata Nglampahi 25% saka Anggaran ing Pemasaran Konten
  • Pemasaran Konten Ngasilake Kira-kira 3 Kaping Minangka Pimpinan Pemasaran Tradisional lan Biaya 62% Kurang

Apa 27 Tips Pemasaran Konten sing Ditampa Paling Dhuwur?

  1. Gunakake Konten kanggo Pandhuan Konsumen Kanthi Alus liwat Siklus Tuku
  2. Gunakake Iklan sosial kanggo Amplify Outreach
  3. gawé Konten Konten Ora Konten Pemasaran
  4. Gawe 1,000+ Tembung Konten Formulir Panjang Kanggo Nyedhiyakake Nilai kanggo Pamirsa, kanggo SEO lan Lalu Lintas
  5. Nggawe Wong sing tuku Sadurunge Nggawe Konten
  6. Blog Tamu ing Blog Industri Popular lan Link Bali menyang Situs Sampeyan Kanggo Lalu Lintas lan Panguwasa
  7. Gunakake Cekak, Judhul Tajam sing Sederhana lan Dioptimalake
  8. pengaruh email Marketing ing Pemasaran Konten
  9. blog Konsisten.
  10. 82% Pemasar sing Blogged Saben Dina Ndarbeni Paling ora Siji Pelanggan liwat Blog.
  11. Share Konten Sampeyan dhewe lan Gunakake Tombol Nuduhake Sosial ing Blog Sampeyan
  12. Repurpose Konten lawas kanggo Napas seger
  13. syndicate Konten Sampeyan Kanggo Lalu Lintas Referensi lan Tekan Pamirsa Anyar
  14. Nggawe Strategi Konten dadi Marketer Konten sing luwih Efektif
  15. Gunakake Promosi Konten Priksa
  16. Duwe Rencana kanggo Mbangun Pamirsa
  17. tutul ing Marketing Influencer kanthi Ngutip Influencer lan Ngubungake menyang Konten
  18. Aja Mung Nggawe Potongan Konten Siji-Mati, Gawe a Seri Kiriman kanggo Lalu Lintas Baleni
  19. Pakaryan Dhasar Optimization konversi Teknik Kanggo Nggawe Ndhuwur Kabeh Konten Sampeyan
  20. Mripat terus Analytics kanggo ndeleng Apa sing Bisa Digunakake lan Ngurangi Bobot Mati.
  21. Gunakake Kalorone Tren lan Evergreen Content
  22. Gawe Konten sing Omongan dadi Luwih Relatable lan Keterlibatan
  23. Temokake Produksi Konten Optimal lingkungan Kalebu Wektu, Dina lan Sekitar. Wawancara Bakat Terkenal utawa Mbesuk ing Industri Sampeyan
  24. Nggambarake Pesen Sampeyan: SlideShares, Video lan Infographics
  25. Gandheng Sampeyan Acara TV Favorit Kaya Game of Thrones or Breaking Bad menyang Topik Sampeyan
  26. Nguripake Outbox Email Menyang Kiriman Blog
  27. Tansah Fokus ing pirsawan Nalika Nggawe Konten

Mangkene tipku sing bisa digunakake 100% wektu karo klien… deleng artikel paling dhuwur ing asil telusuran lan artikel paling apik sing nuduhake topik kasebut ing BuzzSumo - banjur tulis artikel sing luwih apik kanthi riset sing luwih apik, grafis sing luwih apik, lan media sing luwih apik . Yen sampeyan nindakake kanthi apik, sampeyan bakal mesthi ngalahake kompetisi!

Tips Pemasaran Konten

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.