7 Langkah Kanggo Sukses Pemasaran Konten

kompetisi pemasaran konten

Ora kudu dadi pitakon babagan nilai lan kinerja strategi pemasaran konten sing solid. Bisnis sampeyan butuh deg-degan terus-terusan streaming konten sing bisa dadi perhatian prospek, nggawe otoritas lan kepercayaan online, lan pungkasane ndadekake konversi liwat saluran pemasaran mlebu lan njaba. Ora ana kejutan saka iki infographic saka Smart Insights - nanging bangunan a strategi pemasaran konten sing kompetitif dirumusake kanthi apik ing infographic sing gampang dicerna iki.

Kanggo mbantu sampeyan mriksa utawa menehi pathokan babagan kompetensi pemasaran konten, kanggo saben langkah ing infographic, aku kalebu riset sing relevan saka gratis Ngatur Pemasaran Konten ing laporan riset 2014 Wawasan Cerdas digawe karo Hubspot.

7 Langkah Kanggo Sukses Pemasaran Konten

  1. pathokan panggunaan pemasaran konten saiki.
  2. Gawe pemasaran konten strategi.
  3. Ngerti pelanggan lan merek kabutuhan saka isi.
  4. Gawe pinter investasi ing pemasaran konten.
  5. Pilih sing paling apik nyampur sumber daya.
  6. Gawe konten sing paling efektif format.
  7. Gunakake Analytics kanggo maneh ROI lan Nilai.

ngatur-konten-marketing-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.