Pira Bisnis sing Investasi ing Strategi Pemasaran Konten?

strategi pemasaran konten

Infographic iki saka Tamba, ing Revolusi Pemasaran Konten, nduwe babagan koleksi statistik paling apik kanggo bisnis B2B lan B2C kanggo mbenerake usaha lan biaya strategi pemasaran konten. Cukup narik kawigaten, meh setengah saka kabeh layanan nulis lan desain disedhiyakake menyang spesialis konten.

Priksa manawa maca kiriman jero ing apa Marketing Konten lan cara ngembangake strategi pemasaran konten. Lan - mesthi hubungi kita agensi pemasaran konten yen sampeyan njaluk tulung. Utamane yen sampeyan ana ing industri teknis. Kita minangka pimpinan riset, nulis lan ngrancang artikel, infografis, lan whitepaper kanggo industri pemasaran lan teknologi.

Apa Pira Anggaran Pemasaran sing Digunakake ing Pemasaran Konten?

Bathi rata-rata kanggo pemasaran konten yaiku $ 1.75 yuta kanthi siji saka enem organisasi perusahaan mbuwang luwih saka $ 10 yuta saben taun miturut Content Marketing Institute. Red Bull nggunakake 135 wong mung kanggo omah media, Nestle duwe meh 20 manajer lan desainer komunitas sing ngasilake konten saben dina, Coca-Cola luwih akeh ngasilake dhuwit tinimbang nggawe iklan televisi lan Kraft ngramal ngasilake 1.1 milyar kesan iklan liwat pemasaran konten - investasi 4x liwat pariwara target!

  • Pemasar B2B mbuwang 28% anggaran kanggo konten, 55% bakal nambah belanja
  • Pemasar B2C mbuwang 25% anggaran kanggo konten, 59% bakal nambah belanja

Strategi Pemasaran Konten

2 Komentar

  1. 1

    Pemasaran konten minangka produsen raja, mbuwang pemasaran konten lan konten sumber sing apik ing blog situs web sampeyan bakal nulungi situs web sampeyan bisa nggayuh lan pr

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.