Pendekatan 8 Langkah kanggo Pemasaran Konten sing Sukses

Pangembangan Proyek Pemasaran Konten sing Sukses

Pangukuran Vertikal wis dikembangake Pendekatan 8-langkah kanggo ngembangake proyek pemasaran konten sing sukses sing kalebu pangembangan strategi, ideasi, nggawe konten, optimalisasi, promosi konten, distribusi, pangembangan timah lan pangukuran. Ndeleng pemasaran konten iki minangka strategi kohesif sajrone siklus urip pelanggan iku penting amarga cocog karo konten karo panggung utawa tujuane supaya pengunjung situs sampeyan lan njamin bakal ana dalan konversi.

Nggawe konten saiki saya tambah. Kanthi meh 50% perusahaan saiki duwe strategi pemasaran konten lan regane 62% luwih murah tinimbang pemasaran tradisional, nggawe contnet asli bisa uga kudu dipikirake. Tim sing solid, rencana ste, lan ilmu sing apik ing industri sampeyan bisa dadi cara sing nyenengake lan migunani kanggo nggawe konten sing sukses!

Iki minangka infographic sing apik banget sing nyedhiyakake pendekatan sing solid kanggo perusahaan sing duwe departemen konten utawa sumber daya outsourcing kanggo mesthekake ana keselarasan lan proses kanggo cara sing nggoleki, ngembangake, nglakokake, promosi, lan ngukur produktivitas konten lan investasi maneh.

Proyek Pembangunan-saka-Sukses-Pemasaran-Konten-2

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.