Statistik Pemasaran Konten 2019

Statistik Marketing Konten

Temokake alat promosi sing pas sing ora mung bisa nggayuh pamirsa nanging nggawe hubungan karo pamirso minangka perkara sing angel. Sajrone sawetara taun kepungkur, para pemasar fokus ing masalah iki, nyoba lan investasi ing macem-macem cara kanggo ndeleng sing paling cocog. Lan ora ana sing kaget, pemasaran konten duwe posisi nomer siji ing jagad pariwara. 

Akeh sing nganggep manawa pemasaran konten mung ana sajrone sawetara taun kepungkur wiwit internet dadi misuwur amarga fasilitator dagang informasi paling cepet. 

Nanging, yen dipikir kanthi tliti, kita bisa ngerti manawa metode pemasaran konten wis ana wiwit abad kaping 19. Menapa malih, sampun mbiyantu pambangunan terus maneka industri.

Mangkene perkara kasebut:

Kabeh diwiwiti ing pungkasan abad kaping 19. Kemajuan teknologi komunikasi lan transportasi minangka pangowahan utama ing masarakat sing ngidini perusahaan nggawe hubungan sing luwih kuwat karo para pelanggan. Conto sing apik babagan cara iki bisa ditindakake wiwit taun 1885 kapan Furrow majalah kasedhiya informasi lan saran kanggo petani babagan carane nambah bisnis. Ing taun 1912, wis nglumpukake luwih saka patang yuta pamaca biasa. 

Contone liyane yaiku perusahaan ban Prancis Michelin, sing nggawe pandhuan 400 kaca sing nawakake informasi kanggo driver adhedhasar saran lelungan lan perawatan otomatis. 

Informasi saka sejarah nuduhake manawa pemasaran konten ngalami pangowahan gedhe lan tekan puncak wiwitan udakara taun 1920 nalika radio ditemokake. Tuku wektu on-air lan sponsor program populer dadi cara paling apik kanggo promosi lan pariwara. Iku apik banget kanggo para pemasar sing langsung ngerti potensine nalika semana. 

Tuladha gaya iki sing apik bisa dijupuk saka perusahaan Bubuk Sabun Oxydol, sing wiwit disponsori drama serial radio populer. Target pamirsa kasebut diarani ibu rumah tangga, lan merek kasebut ora mung sukses - penjualane mundhak. Iki nemtokake sawetara standar anyar ing game pariwara, lan wiwit iku, perkara mung saya apik. 

Maju nganti saiki, lan para pemasar wis fokus fokus karo distribusi konten digital kanthi munggah komputer, smartphone, lan Internet. 

Siji perkara tetep ora owah, sanajan: 

Pemasaran konten tetep dadi salah sawijining cara promosi lan pariwara paling apik. Pemasar nggawe strategi inovatif, konten anyar, lan cara anyar kanggo melu pamirsa lan menehi luwih akeh kekarepane. Media sosial lan situs web dadi target anyar, lan amarga saben wong nggunakake internet, ora ana watesan klompok apa sing dadi target sabanjure.

Cetha manawa pemasaran konten wis menehi kontribusi penting kanggo kemajuan sejarah sawetara industri. Kabeh sing isih ana saiki yaiku lungguh lan ngamati apa sing bakal kedadeyan ing industri milyar dolar iki.

Muga-muga sampeyan ngerti sawetara informasi migunani saka artikel iki sing bisa digunakake kanthi mupangate. 

Statistik Pemasaran Konten lan Kasunyatan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.