Content MarketingPemasaran Seluler lan TabletMarketing Social Media

Pemasaran Konten ing Jagad Sosial, Seluler

Aku ora yakin apa ana obrolan sing ana ing jagad pemasaran sing ora kalebu konten. Masalah ing tahap iki yaiku ngatur strategi pemasaran konten multi-saluran. Akeh wong sing nyerah lan mung nyoba kanggo sawetara medium, nanging janjine ora ana nggunakake saben konten sing relevan ing kabeh media sing disebarake menyang saben pamirsa.

Infographic Brightcove, Nggawe Pemasaran Konten Bisa Digunakake ing Jagad Sosial, Seluler, kalebu data sing menarik banget babagan kenapa pemasaran konten dadi prioritas utama kanggo para pemasar sing pengin nggawe kesadharan, ngasilake prospek lan ngonversi penjualan. Nanging, kaya sing ditampilake data, pemasaran konten multi-saluran angel, amarga pamirsa akeh nyebar ing macem-macem jaringan sosial, platform, piranti seluler lan TV sing gegandhengan. Iki nyebabake fragmen platform, biaya pangembangan sing dhuwur lan mbingungake Analytics kanggo pemasar.

Isi Marketer

Priksa infographic lengkap ing brightcove.com/makeitwork. Lan sampeyan bisa ndownload seri riset Praktik Pemasaran Konten sing lengkap ing http://go.brightcove.com/forms/brand-research-bundle.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web