Pemasaran Konten ing Jagad Sosial, Seluler

pemasar konten

Aku ora yakin apa ana pacelathon ing jagad pemasaran sing ora kalebu konten. Masalah ing tahap iki yaiku ngatur strategi pemasaran konten multi-saluran. Akeh wong sing nyerah lan mung nyoba kanggo sawetara medium, nanging janjine ora ana nggunakake saben konten sing relevan ing kabeh media sing disebarake menyang saben pamirsa.

Infographic Brightcove, Nggawe Pemasaran Konten Bisa Digunakake ing Jagad Sosial, Seluler, kalebu data sing menarik banget babagan kenapa pemasaran konten dadi prioritas utama kanggo para pemasar sing pengin nggawe kesadharan, ngasilake prospek lan ngonversi penjualan. Nanging, kaya sing ditampilake data, pemasaran konten multi-saluran angel, amarga pamirsa akeh nyebar ing macem-macem jaringan sosial, platform, piranti seluler lan TV sing gegandhengan. Iki nyebabake fragmen platform, biaya pangembangan sing dhuwur lan mbingungake Analytics kanggo pemasar.

Isi Marketer

Priksa infographic lengkap ing brightcove.com/makeitwork. Lan sampeyan bisa ndownload seri riset Praktik Pemasaran Konten sing lengkap ing http://go.brightcove.com/forms/brand-research-bundle.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.