Kepiye Kayane Pemasaran Konten Pengaruh Jual Sampeyan?

adol isi

Nalika pisanan nulis judhul kanggo kiriman iki, aku nulis Carane nanging sejatine aku ora percaya akeh perusahaan sing ngerti pengaruhe saben liyane, mula aku ganti dadi Kepiye kudune. Kita asring ndeleng whitepaper lan studi kasus sing apik sing digawe dening departemen pemasaran sing tanpa cacat, tembung kanthi sampurna, lan posisi sing apik. Nanging banjur kita entuk demonstrasi karo tim penjualan sing metu lan kita ndeleng presentasi sing mung medeni.

Ora nyalahake departemen penjualan lan muji departemen pemasaran. Iki tegese ateges konten pemasaran ora dihargai dening tim penjualan lan nyingkiri kabeh. Kemungkinan kasebut nuduhake masalah gedhe nalika pemasaran ora nyebabake para tamu adol. Kerep banget ing kasus kasebut, tim adol nguwuh babagan kualitas timbal lan departemen pemasaran bengok-bengok manawa tim penjualan ora bisa nutup apa-apa.

Pemasaran Konten minangka pendekatan sing bisa ngasilake kesadaran lan minat liwat konten sing dipikirake, nyenengake, lan narik kawigaten. Nanging tim sales kudu ngirim konten sing padha. Sawise kabeh, para pembeli tambah ora nyambung saka tim penjualan sajrone proses adol. Iki tegese saben keterlibatan kudu regane dhuwur. Lan tegese pembeli kudu nduweni konten sing migunani kanggo mbangun kasus bisnis ing njero. Pentinge konten kanggo proses penjualan nggawe kita nemtokake apa tegese Sade Konten: Jual Konten mbantu sales nemokake, ngirim, lan nglacak efektifitas pesen sing ningkatake keterlibatan sales. Daniel Chalef, PengetahuanTree

Tim penjualan bisa nggunakake tren adol konten. Pemasaran pancen bisa ngaktifake dodolan kanthi pelajaran sing wis disinaoni liwat Pemasaran Konten - kaya sing katon ing infographic iki saka KnowledgeTree, Pemasaran Konten, Ketemu Penjualan Konten.

Pemasaran Konten Nemu Penjualan Konten