Kepiye Kayane Pemasaran Konten Pengaruh Jual Sampeyan?

adol isi

Nalika pisanan nulis judhul kanggo kiriman iki, aku nulis Carane but I honestly don't believe too many companies understand how each impacts the other so I changed it to Kepiye kudune. We often see beautiful whitepapers and case studies produced by marketing departments that are branded flawlessly, worded perfectly, and positioned well. But then we get a demonstration with the outbound sales team and we see a presentation that's simply horrid.

That's not blaming the sales department and commending the marketing department. It actually means the marketing content wasn't valued by the sales team and avoided altogether. That likely points to a huge problem where the marketing isn't driving the visitor through to a sale. Too often in those cases the sales team is yelling about the quality of leads and the marketing department is yelling that the sales team can't close anything.

Pemasaran Konten minangka pendekatan sing bisa ngasilake kesadaran lan minat liwat konten sing dipikirake, nyenengake, lan narik kawigaten. Nanging tim sales kudu ngirim konten sing padha. Sawise kabeh, para pembeli tambah ora nyambung saka tim penjualan sajrone proses adol. Iki tegese saben keterlibatan kudu regane dhuwur. Lan tegese pembeli kudu nduweni konten sing migunani kanggo mbangun kasus bisnis ing njero. Pentinge konten kanggo proses penjualan nggawe kita nemtokake apa tegese Sade Konten: Jual Konten mbantu sales nemokake, ngirim, lan nglacak efektifitas pesen sing ningkatake keterlibatan sales. Daniel Chalef, PengetahuanTree

Tim penjualan bisa nggunakake tren adol konten. Pemasaran pancen bisa ngaktifake dodolan kanthi pelajaran sing wis disinaoni liwat Pemasaran Konten - kaya sing katon ing infographic iki saka KnowledgeTree, Pemasaran Konten, Ketemu Penjualan Konten.

Pemasaran Konten Nemu Penjualan Konten

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.