Kepiye Pemasaran Konten Ngaruhi Peringkat Panelusuran

rangking telusuran isi

Algoritma mesin telusuran dadi luwih apik kanggo ngenali lan menehi peringkat konten sing cocog, kesempatan kanggo perusahaan sing nindakake pemasaran konten dadi luwih gedhe. Infographic iki saka QuickSprout nuduhake sawetara statistik luar biasa sing ora bisa diabaikan:

  • Perusahaan kanthi blog biasane nampa 97% petunjuk liyane tinimbang perusahaan tanpa blog.
  • 61% saka konsumen rumangsa luwih apik babagan perusahaan sing duwe blog.
  • Setengah kabeh konsumen ujar manawa marketing konten wis duwe pengaruh positif ing keputusan tuku.
  • Situs web kanthi blog duwe 434% kaca sing diindeks luwih akeh rata-rata tinimbang sing tanpa.
  • Panelusuran buntut dawa munggah 68% wiwit taun 2004.

Cukup gampang ... konten minangka panganan sing gumantung karo telusuran. Nyedhiyakake panganan sing asring, paling anyar lan relevan lan, suwe-suwe, situs sampeyan bakal nggawe mesin telusuran panguwasa, pangkat luwih apik, lan ngasilake lalu lintas sing relevan menyang situs sampeyan.

carane-konten-marketing-effects-search-peringkat