Nelusuri ROI Pemasaran Konten kanggo Dummy

pemasaran konten roi

Wong-wong ing Uberflip wis milih cara lengkap ngitung investasi sampeyan ngasilake investasi, banjur lebokake infographic uber keren iki.

Popularitas pemasaran konten ora bisa ditolak. Miturut Isi Marketing Institute, luwih saka 90% merek wis nandur modal ing ebook, video, media sosial, blogging, lan saluran liyane. Nanging, mung kurang saka setengah wong sing ngerti persis carane nglacak sukses usahane.

Siji-sijine saranku babagan nggunakake strategi iki yaiku kudu sadhar ROI ing konten ora statis, iku bakal ganti liwat wektu. Asring, laba investasi ing whitepaper utawa postingan blog utawa malah blog bisa nambah wewenang lan nambah bathi kanthi bola-bali. Lan popularitas konten sampeyan saiki bisa nyebabake kinerja konten sampeyan sesuk. ROI Pemasaran Konten dudu petungan statis, iku sing perlu lan tuwuh momentum saka wektu.

konten-roi-infographic

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku setuju banget karo sampeyan, sampeyan nuduhake poin sing apik babagan nglacak ROI pemasaran konten kanggo dummy sing angel dibahas. Iki mbantu aku nambah ilmu babagan pemasaran konten. Rembug kabeh sampeyan pancen apik lan migunani kanggo kabeh. Matur nuwun kanggo nuduhake kiriman migunani kaya kasebut karo kita.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.