10 Elemen Penting kanggo Produksi Konten Cekap

mesin isi unsur

Wrike minangka platform kolaborasi sing digunakake kanggo nglancarake produksi konten ing organisasi sampeyan. Iki diarani minangka mesin isi lan njlentrehake sepuluh unsur - kalebu saka organisasi lan platform - sing nggawe produksi konten luwih efisien.

Apa Mesin Konten?

Mesin konten yaiku wong, proses, lan alat sing nyedhiyakake konten bermutu, target lan konsisten ing macem-macem jinis media, kalebu konten blog, webinar, ebook, infografis, video lan slide.

  1. Tuku Eksekutif - Amarga riset, pangembangan, desain, lan implementasi program pemasaran konten mbutuhake sumber daya, sampeyan kudu tuku jangka panjang saka eksekutif.
  2. Konteks Strategis - Program sing nyakup peran, titik nyeri, intersesa, lan kepinginan para target target minangka masukan.
  3. Hub Konten - Sumber daya utama ing pamirsa bisa nemokake konten sing diterbitake lan promosi saka endi.
  4. Pangripta Konten - Tim wong sing bisa nulis, nyunting, nggambarake lan ngatur konten.
  5. Desainer & Teknisi Konten - Desainer grafis, editor video, spesialis infografis lan ebook sing njupuk konten lan dadi seni.
  6. Kolaborasi Authomasi Media Sosial, Pariwara, SEO & Pemasaran - Nggawe konten sing apik ora cukup, sampeyan kudu duwe tim lan stratregy kanggo promosi.
  7. Alur kerja, Manajemen Aset & Alat Kolaborasi - Alat produksi konten kaya Wrike ing ngendi sampeyan bisa kerja kanthi terpusat, menehi tugas, jadwal, lan persetujuan.
  8. Kalender Editorial - kemampuan kanggo gawe jadwal lan nampilake konten jangka pendek lan jangka panjang kanggo rencana konten sampeyan.
  9. Pedoman Swara & Merek - pandhuan merek lan olahpesen sing kasedhiya kanggo kreator lan spesialis kanggo njamin konsistensi sajrone konten sing digawe.
  10. Analytics - platform kanggo nglacak kinerja kanggo saben konten, saben kampanye, saben tim, lan rencana umum.

The Wrike platform integral karo Salesforce, Zapier, Okta, Bitium, Google Apps, Gmail, Apple Mail, Outlook lan uga duwe aplikasi seluler Android lan iOS dhewe.

Penting Marketing Konten

Kita nggunakake link afiliasi ing kiriman iki, priksa manawa sampeyan ndhaptar lan njupuk Wrike kanggo test drive!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.