Cara Nggabungake Pemasaran Konten Sampeyan

infographic mixologi pemasaran konten

Aku seneng infographic iki saka JBH lan crita lan perumpamaan sing digawe nalika sampeyan mikir babagan konten. 77% pemasar saiki nggunakake marketing konten lan 69% merek nggawe konten luwih akeh tinimbang taun kepungkur. Lan kaya kabeh wong sing seneng koktail sing disenengi, penting uga kanggo elinga yen pamirsa macem-macem - kanthi akeh jinis konten sing disenengi karo liyane.

Kanggo mbantu sampeyan nambah upaya pemasaran konten JBH wis dikurangi Campuran infographic Pemasaran Konten - nyedhiyakake saran babagan cara nggawe lan ngirim konten sing dioptimalake kanthi sawetara statistik sing sehat Hubspot lan SmartInsights dibuwang kanggo langkah sing apik!

Secara pribadi, aku bakal nambah coaster kanggo saben ngombe kanthi enak nelpon kanggo tumindak. Konten luwih apik kanggo bisnis sampeyan yen sampeyan nyedhiyakake dalan kanggo keterlibatan lan konversi bebarengan karo minuman!

[box type = "download" align = "aligncenter" class = "" width = ""] Ngenali saben konten minangka kombinasi bagean-bagean kasebut ana akeh pamikiran lan strategi ing mburi ebook sing diterbitake karo Meltwater, Cara Peta Konten Sampeyan menyang Perjalanan Pelanggan sing Ora Bisa Ditebak. [/ kothak]

Elinga, meh kabeh wong seneng ngombe rada beda tinimbang sabanjure. Aku seneng banget karo bourbon lan Coke sing apik, nanging aku entheng, mula biasane aku luwih akeh Coke tinimbang apresiasi bourbon sing disenengi. Mbaleni ngombe sing padha terus-terusan mung bisa digunakake yen dadi pengunjung sing padha, mula sampeyan nggawe pengalaman ngulang-ulang.

Kaya biasane, aku saranake supaya nyoba kanggo golek minuman sing sampurna. Sepisan maneh kasunyatan, kasus panggunaan sing wis rampung sabanjure, sawetara sade sithik ... kabeh bisa uga macem-macem sing dibutuhake kanggo narik luwih akeh wong sing melu merek sampeyan.

Konten Infographic Mixology Marketing

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.