Cara Nggabungake Pemasaran Konten Sampeyan

infographic mixologi pemasaran konten

I enjoyed this infographic from JBH and the story and imagery it produces as you think about content. 77% of marketers now utilize content marketing and 69% of brands create more content than they did a year ago. And just as everyone has a taste for their favorite cocktail, it's important to remember that your audience is diverse – with many enjoying some types of content over others.

Kanggo mbantu sampeyan nambah upaya pemasaran konten JBH wis dikurangi Campuran infographic Pemasaran Konten - nyedhiyakake saran babagan cara nggawe lan ngirim konten sing dioptimalake kanthi sawetara statistik sing sehat Hubspot lan SmartInsights dibuwang kanggo langkah sing apik!

Personally, I'd add a coaster to every drink with a nice nelpon kanggo tumindak. Konten luwih apik kanggo bisnis sampeyan yen sampeyan nyedhiyakake dalan kanggo keterlibatan lan konversi bebarengan karo minuman!

[box type = "download" align = "aligncenter" class = "" width = ""] Ngenali saben konten minangka kombinasi bagean-bagean kasebut ana akeh pamikiran lan strategi ing mburi ebook sing diterbitake karo Meltwater, Cara Peta Konten Sampeyan menyang Perjalanan Pelanggan sing Ora Bisa Ditebak. [/ kothak]

Just keep in mind that almost everyone appreciates their drink a little different from the next. I'm a huge fan of a nice bourbon and Coke, but I'm a bit of a lightweight, so there's typically a lot more Coke than most bourbon aficionados appreciate. Replicating the same drink over and over only works if it's the same visitor you're personalizing the experience for over and over.

Kaya biasane, aku saranake supaya nyoba kanggo golek minuman sing sampurna. Sepisan maneh kasunyatan, kasus panggunaan sing wis rampung sabanjure, sawetara sade sithik ... kabeh bisa uga macem-macem sing dibutuhake kanggo narik luwih akeh wong sing melu merek sampeyan.

Konten Infographic Mixology Marketing

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.