Apa Metrik Kanggo Ngukur Efektivitas Pemasaran Konten

metrik pemasaran konten penting

Amarga bangunan panguwasa isi mbutuhake wektu lan momentum, perusahaan asring frustasi nalika ngukur efektifitas strategi lan nyelarasake metrik kasebut kanthi pendapatan sing digawe. Kita cenderung mbahas metrik ing babagan indikator utama lan metrik konversi nyata.

Kalorone gegandhengan, nanging butuh sawetara karya kanggo ngenali pengaruh - conto - seneng konversi. Mbok manawa sing disenengi Facebook luwih akeh babagan humor lucu ing kaca Facebook sampeyan tinimbang indikator yen merek, produk utawa layanan sampeyan dihargai. Penting, supaya kabeh tetep ana ing perspektif.

Curata bubar diterbitake Pandhuan Komprehensif kanggo Analisis & Metrik Pemasaran Konten, sing nyedhiyakake pandhuan rinci kanggo mbuktekake efektivitas konten liwat macem-macem metrik. Kanggo menehi peta dalan tingkat dhuwur, Pawan Deshpande nyusun 29 metrik sing paling penting dadi infographic ing ngisor iki. Gunakake iki minangka pandhuan yen sampeyan pengin nambah level pangukuran utawa yen sampeyan miwiti.

Kita seneng nonton kepiye tren saben metrik tinimbang nyoba mandhiri pamindhahan saben dina lan mandhiri. Suwe-suwe, sampeyan bakal mulai ngerti anjog Indikator kanggo ngenali konten apa sing duweni pengaruh paling gedhe ing garis ngisor sampeyan.

Metrik Pemasaran Konten Penting

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.