12 Gagasan kanggo mbedakake Pemasaran Konten Sampeyan

nulis

Aku seneng kasunyatan manawa para pamaca tetep tetep karo kita sanajan ora kreatif banget. Nguripake lan nerbitake ton infografis mbantu mbedakake publikasi saka wong liya ing njaba - nanging kita ora bisa ngluwihi. Kita seri wawancara podcast karo pimpinan pemasaran minangka salah sawijining usaha.

Umume alasan kita tetep isi teks ringkes sejatine sifate saka sudut pandang efisiensi. Kita duwe akeh topik kanggo nulis lan ora kakehan sumber daya. Infographic saka Oracle iki menehi inspirasi kanggo aku dadi luwih kreatif. Infographic, 12 Gagasan Pemasaran Konten Apik tenan (Ora Apa Kiriman Blog), nyedhiyakake sawetara tips apik kanggo macem-macem konten sampeyan.

  1. Quiz - Tulis konten sampeyan minangka kuis.
  2. Twitter - Rilis konten ing potongan ing Twitter.
  3. Gambar - Bedakake konten sampeyan kanthi diagram unik.
  4. Study kasus - Spotlight pelanggan lan nuduhake studi kasus.
  5. Jalur Komik - Tulis konten sampeyan ing garis konten sing bisa dituduhake.
  6. Pesen teks - Takon survey liwat SMS lan nuduhake asil.
  7. Series - Tulis seri multi-bagean supaya wong-wong bali.
  8. Share - Kurasi lan nuduhake konten ing situs konten sosial kaya Pinterest.
  9. Pitakonan - Gunakake format wawancara lan nuduhake tanggapan saka para ahli ..
  10. Mboten umum - Coba macem-macem gaya, mouse mouse, lan format interaktif kanggo melu maca.
  11. Kumpulan - Tulis pandhuan utawa glosarium (lan tetep dianyari!).

Kita uga seneng nuduhake audio, video, pratinjau laporan lan kertas putih, lan - mesthine - infografis. Apa ide pemasaran konten liyane sing sampeyan coba sing wis sukses? Aja bebas komentar lan nuduhake!

Gagasan Pemasaran Konten

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.