Pemasaran Konten: Lali Apa Sampeyan Krungu Nganti Saiki lan Mulai Ngasilake Pitunjuk Kanthi Nindakake Pandhuan iki

Pemasaran Konten lan Generasi Utama

Apa sampeyan angel nggawe petunjuk? Yen wangsulan sampeyan ya, sampeyan ora dhewe. Hubspot kacarita 63% pemasar ujar manawa ngasilake lalu lintas lan prospek minangka tantangan utama.

Nanging sampeyan bisa uga kepengin ngerti:

Kepiye cara ngasilake bisnis?

Dina iki, aku bakal nuduhake sampeyan cara nggunakake marketing konten kanggo ngasilake bisnis sampeyan.

Pemasaran konten minangka strategi efektif sing bisa digunakake kanggo ngasilake bisnis. Miturut Marketo, 93% perusahaan b2b ujar manawa pemasaran konten ngasilake luwih akeh tinimbang strategi pemasaran tradisional. Iki sebabe 85% 0f pemasar b2b ujar manawa generasi utama minangka target pemasaran konten sing paling penting ing taun 2016.

Tren Pemasaran Konten

Ing pandhuan iki, sampeyan bakal sinau cara nggawe petunjuk nggunakake pemasaran konten. Yen sampeyan pengin ngasilake petunjuk kanggo bisnis, sampeyan bakal seneng pandhuan iki. 

Langkah 1: Pilih Pemirsa Target sing Tepat

Strategi konten sing apik bakal kalebu milih pamirsa sing bener sing bakal ngonsumsi konten sampeyan. Mula, sadurunge miwiti nggawe konten, sampeyan kudu ngerti pelanggan sing ideal. Sampeyan kudu duwe kawruh rinci babagan umur, lokasi, status penghasilan, latar mburi pendhidhikan, judhul kerja, jenis kelamin, cat cat, lsp. Rincian kasebut bakal ngidini sampeyan nggawe persona panuku.

Persona panuku nggambarake minat lan prilaku pelanggan ideal nalika sesambungan karo bisnis sampeyan. Siji alat sing bisa digunakake kanggo nggawe persona panuku yaiku analitik Google utawa Xtensio.

Cara entuk rincian pelanggan ideal saka Google Analytics

Mlebu menyang akun Google Analytics banjur klik ing tab pamirsa. Ing tab pamirsa yaiku demografi (ngemot umur lan jenis kelamin pamirsa), tab minat, tab Geo, tab prilaku, teknologi, seluler, lsp.

Pelaporan Pemirsa Google Analytics

Klik ing saben wong kanggo nampilake karakteristik pamirsa. Analisis data sing sampeyan entuk saka kono kanggo ngasilake konten sing apik kanggo pamirsa.

Kapindho, sampeyan bisa nggawe persona panuku kanthi pitulung saka Xtensio. Iki minangka aplikasi sing bakal mbantu sampeyan nggawe personas panuku sing apik kanthi mbantu template. Yen sampeyan ora duwe rincian babagan pelanggan, sampeyan bisa nggunakake Grup Konsultasi sing Cepet pitakon infographic.

Grup Konsultasi sing Cepet

Wangsulan pitakon ing ndhuwur bakal mbantu sampeyan ngrancang persona panuku sing cocog kanggo pamirsa.

Sawise ngerti sapa pamirsa, sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nggawe konten sing migunani.

Langkah 2: Temokake Jinis Konten sing Tepat

Saiki sampeyan duwe gambar pelanggan ideal, saiki wayahe golek jinis konten sing cocog. Ana macem-macem jinis konten sing bisa digawe kanggo pamirsa. Nanging kanggo tujuan generasi utama, sampeyan kudu:

  • Kiriman blog:  Nggawe kiriman blog penting kanggo generasi timbal. Sampeyan mbutuhake kiriman blog berkualitas tinggi sing bakal ndidik lan menehi inspirasi kanggo pamirsa. Posting blog kudu diterbitake kanthi rutin. Miturut Hubspot, perusahaan b2b sing blogging 11+ kaping saben wulan entuk luwih saka 4x amarga akeh sing nduwe blog mung 4.5 kaping saben wulan.
  • E-Buku: E-book luwih dawa lan luwih jero tinimbang postingan blog. Iki nambah nilai kanggo target pamirsa lan alat sing apik kanggo tujuan generasi utama. Pelanggan potensial sampeyan bisa ndownload sawise milih dhaptar email.
  • Isi video:  Video mbutuhake luwih akeh wektu lan dhuwit kanggo digawe. Nanging, ngasilake keterlibatan nalika rampung rapi. Meh 50% pangguna internet goleki video sing ana gandhengane karo produk utawa layanan sadurunge ngunjungi toko.
  • Infographics: Infografis dadi luwih populer tinimbang sadurunge. Isine data teratur sing ditampilake kanthi format visual sing menarik. Sampeyan bisa nambah menyang kiriman blog lan uga nuduhake ing jaringan media sosial.
  • Kursus mini:  Sampeyan bisa nggawe kursus mini ing ceruk sampeyan kanggo luwih sinau para pamiarsa supaya ngerti luwih akeh babagan penawaran sampeyan. Iki bisa dadi serangkaian kiriman ing topik utawa seri video sing padha.
  • Webinars:  Webinar apik kanggo tujuan generasi utama. Iki mbantu nggawe kapercayan lan kapercayan ing pamirsa. Iki sing dibutuhake para pamirsa sadurunge bisa nindakake bisnis karo sampeyan.

Saiki sampeyan ngerti jinis konten sing bener sing bakal ngarahake lalu lintas lan uga bakal dadi arah kanggo bisnis sampeyan, sing sabanjure kudu golek saluran sing cocog kanggo promosi konten kasebut.

Langkah 3: Pilih Saluran sing bener lan Sebarake Konten Sampeyan

Ana macem-macem jinis saluran sing bisa digunakake kanggo nyebar konten. Dheweke bisa gratis utawa mbayar. Saluran gratis ora gratis amarga sampeyan bakal mbayar wektu. Perlu akeh wektu kanggo nyebar konten lan uga bisa ndeleng asil sing nyata. Saluran gratis kalebu jaringan media sosial (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, G +, Instagram, lsp), Pemasaran forum, Posting tamu, lsp.

Media sosial wis kabukten bisa dadi saluran bisnis sing efektif. Miturut Ad Age, konsumen ujar manawa media sosial pancen duwe peran penting kanggo tuku keputusan kaya televisi.

Sampeyan ora kudu nggunakake kabeh saluran, cukup pilih saluran sing cocog kanggo nemokake target pamirsa sing wis ditemtokake ing ndhuwur.

Kanggo saluran sing mbayar, sampeyan kudu mbayar dhuwit kanggo iklan. Kauntungan saka saluran sing dibayar tinimbang saluran gratis yaiku luwih cepet entuk asil lan ngirit wektu. Sampeyan mung butuh mbayar iklan lan sampeyan bakal miwiti lalu lintas sing bisa dikonversi dadi prospek. Sampeyan bisa ngiklanake ing media sosial (Twitter, Facebook, Instagram, lsp), Google Ads, Bing, lsp.

Langkah 4: Siapke Magnet Utama Sampeyan

Magnet timbal minangka penawaran sing ora bisa ditolak sing wis sampeyan siyap kanggo calon pelanggan. Iki minangka sumber sing kudu dadi target pamirsa supaya bisa ngatasi masalah. Iki tegese kudu migunani, migunani, kualitas tinggi lan gampang dicerna.

Magnet timbal sampeyan bisa dadi e-book, kertas putih, demo, lsp. Tujuan magnet utama yaiku supaya para pamirsa bisa sinau saka sampeyan. Saya ngerti babagan sampeyan, mula bakal dipercaya merek sampeyan.

Sampeyan mbutuhake kaca kebangkrutan sing apik sing bakal narik kawigaten para pamirsa kanggo langganan. Kaca kebangkrutan sing apik kudu ngidini sampeyan njupuk email pengunjung.

Contone, iki minangka salah sawijining LeadsBridge sing paling diunduh wesi sembrani timah

Magnet Lead LeadBridge

Salah sawijining cara kanggo nggedhekake asil sampeyan yaiku nggabungake piranti lunak kaca kebangkrutan karo CRM utawa piranti lunak email, kayata MailChimp, Aweber, lsp. Sawise pamirsa ngetik alamat email, alat kasebut bakal langsung disimpen menyang CRM utawa piranti lunak email .

Langkah 5: Tulis Kiriman Blog sing Berkualitas Tinggi

Aja lali konten ing pemasaran konten. Generasi utama karo konten marketing bisa digunakake amarga konten kasebut. Sampeyan mbutuhake kiriman blog sing apik banget lan berkualitas kanggo narik kawigaten para pamirsa supaya bisa dadi pandhuan.

Posting blog sing apik kudu ngemot judhul sing bisa diklik sing bakal mbujuk para pamirsa supaya bisa ngeklik lan maca. Panliten riset Copyblogger ngungkapake 8 saka 10 wong bakal maca salinan judhul, nanging mung 2 saka 10 sing bakal maca liyane. Sampeyan butuh judhul sing bakal mbujuk pengunjung kanggo ngeklik lan maca konten sampeyan.

Kapindho, jaman nggawe 300-500 postingan blog ilang. Konten dawa wis dijupuk. Posting blog sampeyan kudu dawa, migunani lan edukatif. Para pamirsa kudu nemokake nilai kasebut. Amarga sampeyan nulis konten sing dawa, sampeyan bisa nambah foto, diagram lan infografis supaya gampang dingerteni para pamirsa.

Sampeyan uga bisa nyambung menyang postingan blog sing ana gandhengane ing blog utawa situs web liyane ing kiriman kanggo nambah kualitas.

Langkah 6: Melu Pamirsa

Salah sawijining cara supaya pamirsa bali ing blog yaiku kanthi melu. Iki bakal mbantu sampeyan nggawe komunitas sing kuat ing blog. Nalika pamirsa maca blog sampeyan lan sampeyan nggarap kiriman sing relevan, dheweke bakal mulai menehi komentar ing postingan blog lan saluran media sosial sampeyan. Priksa manawa sampeyan mangsuli kabeh komentar. Aja nglirwakake dheweke. Gampang supaya nonton bisa ngubungi sampeyan kanthi nambahake kaca kontak utawa alamat email menyang blog sampeyan.

Langkah 7: Ulang Pemirsa lan Gawe Panuntun

Kasunyatane, 95% wong sing ngunjungi situs web sampeyan ora bakal bali maneh. Iki tegese ora ana generasi utama ing bisnis sampeyan. Sampeyan bisa ngatasi masalah iki kanthi nggunakake retargeting maneh. Sampeyan bisa milih maneh pamaca blog supaya bisa bali menyang situs web utawa bisa dikonversi dadi petunjuk. Sampeyan bisa nindakake iki kanthi menehi piksel utawa kode ing situs web sampeyan. Yen ana sing teka ing kaca sampeyan kanggo maca konten, sampeyan bisa kanthi gampang target ulang iklan ing situs web utawa saluran media sosial liyane.

Contone, yen ana wong sing teka ing situs web sampeyan kanggo maca konten sampeyan nanging ora langganan utawa ndhaptar umpan magnet gratis, sampeyan bisa ngetutake liwat web. Dheweke bakal terus ndeleng merek sampeyan lan bakal ngelingake babagan penawaran sampeyan. Retarget efektif banget. Pengunjung situs web sing target ulang iklan tampilan 70 persen luwih seneng ngonversi. Iki sebabe siji saka limang pemasar saiki duwe anggaran khusus kanggo retargeting maneh.

kesimpulan

Nggunakake pemasaran konten kanggo generasi timbal minangka cara sing efektif. Sampeyan mung kudu tindakake pandhuan ing ndhuwur.

Apa sampeyan wis nyoba nggunakake marketing konten kanggo generasi timbal sadurunge?

Ps ... yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan topik generasi timbal, kita mung nggawe dhaptar populer 101 tips kanggo nambah asil generasi timbal!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.