Standar Emas Pemasaran Konten

marketing konten

Newsreach wis dirilis loro infographic lan ngiringi whitepaper, Nilai Sejatine Pemasaran Konten.

Potongan konten kanthi kualitas dhuwur bisa narik kawigaten lan narik kawigaten pangguna web, nanging ora bakal menehi pengaruh kaya sing dikarepake. Pemasaran Konten mbutuhake upaya terus-terusan kanggo ngasilake potongan-potongan berkualitas tinggi sing relevan. Akeh bisnis ngadhepi tantangan kanggo ngasilake volume lan macem-macem konten sing dibutuhake, ing endi agensi Pemasaran Konten duwe peran. Kaya dene proses produksi emas, tangan spesialis diwajibake saben tahap kanggo ngasilake produk jadi sing paling dhuwur.

Siji statistik ing infographic iki kudu dadi pambuka mata kanggo wong sing percaya yen telusuran kudu ditinggalake kabeh: 27 yuta potongan konten dituduhake liwat media sosial. Iki isih ora bisa dibandhingake karo 131 milyar nelusuri konten sing digawe saben dina. Kita yakin yen telusuran minangka dhasar ... nanging konten sing gedhe pungkasane bakal nyebabake asil telusuran amarga pengaruh sosial ing algoritma mesin telusuran. Aja ninggalake SEO kabeh… Nanging fokusake konten sing apik lan promosi konten kasebut sadurunge kuatir babagan tembung kunci utawa backlinking!

TheGoldStandardOfContentMarketingL

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.