Goleki Pemasaran Konten Sampeyan kanthi Ngenali 6 Kesenjangan kasebut

Depositphotos 29628361 s

Aku seneng nggawe webinar wingi minangka bagean KTT Virtual Marketing Konten E-Latihan Instan. Sampeyan isih bisa ndhaptar kanthi gratis, nonton rekaman, lan ndownload ebook lan presentasi. Topik khusus aku yaiku babagan strategi sing wis digunakake karo klien kanggo sawetara taun kepungkur - ngenali kesenjangan ing strategi konten sing mbantu dheweke nggawe panguwasa lan ndorong konversi.

Sanajan kualitas konten dadi prioritas utama kanggo sukses para klien, ora dadi masalah maneh pinten isi kanggo nulis. Kabeh klien ngerti yen saiki wis dadi penerbit. Pitakon anyar yaiku apa sing kudu ditulis. Tugas kita nemokake kesenjangan ing strategi konten klien lan nggawe solusi sing paling cocog kanggo kesenjangan kasebut.

Kanggo klien paling gedhe, sing duwe ruangan warta, dudu tugas sing gampang. Kita ngimpor luwih saka 2 yuta rekaman saben minggu menyang mesin Data Big sing wis digawe lan dirancang sing dibangun kanggo ngiris lan nggoleki dadu, sosial lan lan Analytics data secepat mungkin kanggo ngenali kesempatan. Kanggo blog kita dhewe, luwih gampang. Kita mriksa alat lan riset saben wulan kanggo nemokake kesempatan. Mangkene risak:

Nggoleki Kesenjangan ing Strategi Konten Sampeyan

  1. Pitakon & Jawaban Audit - priksa folder sing Dikirim (utamane tim pangembangan bisnis / sales). Menganalisa folder sing dikirim dhewe, aku asring golek pitakon sing ditakokake dening klien lan prospek kita. Yen pelanggan lan prospek takon, kemungkinan wong bisa nggoleki lan golek informasi kasebut kanthi online.
  2. Competition - Apa peringkat klien sing sampeyan pengin? Ana alat sing apik ing pasar sampeyan mung bisa ngetik ing domain lan nggawe dhaptar tembung kunci sing rangking - lan kaca-kaca sing peringkat. Luwih apik maneh, sampeyan bisa ngetik domain lan ndeleng domain liyane sing padha karo tembung kunci. Iki minangka bandha data longkangan!
  3. Trends - Apa tren telusuran kedadeyan karo tembung kunci kasebut liwat wektu? Iki ngidini sampeyan ngrancang tanggalan taunan sing efektif - nemokake periode paling apik kanggo ngrancang konten sampeyan. Yen sampeyan pengin nggawe kedudukan, gunakake tanggalan editorial - Kapost, Koschedule lan Ngedit Alur kanggo WordPress, compendium ing Cloud Marketing Oracle ana sawetara.
  4. Katentuan Pangginaan supados langkung - Ora mung babagan apa sampeyan adol, babagan pamirsa lan informasi apa padha lagi golek. Ketik tembung kunci ing Google lan priksa sikil ing telusuran kanggo istilah sing gegandhengan. Gunakake alat kaya WordTracker lan sampeyan uga bisa nyaring pitakonan telusuran umum sing digunakake wong.
  5. Topik Lokasi - Peringkat lokal ora ngalangi sampeyan peringkat nasional utawa internasional! Dhiskusi babagan bisnis lan lokasi kanggo pangkat kanthi regional lan asring sampeyan bakal pangkat kanthi istilah non-lokasi sing luwih jembar. Menang lokal lan sampeyan bakal terus ngembangake pengaruhe ngluwihi kutha utawa negara sing dilayani.
  6. Nyedhiyakake Nilai - Kakehan strategi konten fokus ing merek, produk utawa layanan. Konten sampeyan kudu fokus ing pamirsa. Ngewangi para pamirsa supaya sukses bakal njamin kapercayan lan panguwasa nggawe momentum - nyebabake konversi. Kurasi konten sing apik saka sumber sing dipercaya kanggo nambah keterlibatan. Yen sampeyan nyoba nggayuh para profesional penjualan, wenehi konten liyane sing bisa sukses. Yen sampeyan nyoba nulungi sing duwe omah, nuduhake artikel sing bisa mbantu sampeyan wiwit asuransi nganti ganti filter. Konten ora mesthi babagan sampeyan adol.

Saiki yen sampeyan duwe topik sing apik kanggo ditulis, saiki wayahe miwiti kompetisi. Sampeyan kudu ngoptimalake omelan saka konten sampeyan lan nulis luwih apik tinimbang kompetisi. Asring iki tegese luwih rinci, nggunakake visual kanthi luwih efektif, lan kalebu dhukungan utawa referensi data. Kita asring ngrampungake kanthi nggawe infografis lan whitepaper kanggo klien, banjur nulis artikel rinci sing menang!

  • Analysis - Nganalisis struktur kaca sing menang, hirarki situs, media tertanam, judhul, judhul, lan subheading supaya sampeyan bisa nggawe kaca sing luwih apik. Infografis lan video apik banget kanggo iki.
  • Bisa dienggo - Priksa manawa kaca sampeyan bisa dituduhake, nggunakake microformat lan tombol enggo bareng sosial kanthi efektif kanggo nggampangake jangkauan.
  • ningkataké - Tuku pariwara sing ditargetake supaya sampeyan bisa nggayuh pesaing.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.