Nggunakake Strategi Pemasaran Konten ing Email B2B

konten email b2b

Ana kalane para pemasar ngetutake konvensi lan aku mikir ide sing apik. Contone, duwe pitulung utawa tautan konten ing sisih tengen ndhuwur situs sampeyan, sabanjure utawa kirim tombol ing sisih tengen ngisor, lan situs pusat kanggo nampung macem-macem viewports. Ing wektu liyane, pancen ora ana artine lan aku yakin Infographic iki menehi conto sing apik.

Email Bisnis menyang Bisnis (B2B) asring dadi topik siji, kampanye ajakan-kanggo-siji. Nanging dheweke ora prelu - GetResponse wis nerbitake infographic iki ing Nggunakake Strategi Pemasaran Konten ing Email B2B.

Ngerti sapa pelanggan lan apa sing dibutuhake, banjur ilustrasi carane sampeyan bisa dadi solusi kanggo kabutuhan kasebut.

Bisnis mesthi golek konten sing apik - lan bisa uga ora kudu katon luwih adoh saka elemen sing wis ana ing situs sampeyan. Kesaksian pelanggan, studi kasus, video, whitepaper, riset, statistik lan malah infographics minangka konten sing apik banget sing bisa ningkatake klik-tayang lan konversi.

marketing-konten-B2B-email

Sanggahan: We are afiliasi saka GetResponse

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.