3 Piwulang Pemasar Konten Apa Kudu Sinau saka Eceran

rak produk ritel

Erin Sparks mbukak Edge radio Web, ing podcast kita sponsor lan melu saben minggu. Aku lan Erin wis kekancan apik sajrone pirang-pirang taun lan diskusi apik tenan ing minggu iki. Aku ngrembug babagan ebook sing bakal dakkirim Banyu lebur sing bakal diterbitake mengko. Ing ebook, aku menehi katrangan lengkap babagan tantangan nggawe strategi pemasaran konten lan ngukur asile.

Salah sawijining ide sing ana ing pikiranku yaiku tegese ngembangake set mati, kanthi saben dadu dadi a unsur beda sing ditrapake kanggo topik tartamtu. Gulung dadu lan nemtokake sudut sing sampeyan nulis isi ... bisa uga infographic karo kasunyatan, alur crita, lan ajakan tumindak. Utawa podcast karo influencer sing nuduhake sawetara studi pemeran unik. Utawa bisa uga kalkulator interaktif ing situs sing mbantu nemtokake laba investasi.

Saben konten bisa dadi topik sing padha, nanging sampeyan bisa mbayangake kepiye - kanthi kreatif - saben bagean uga beda lan njupuk maksud pamirsa tartamtu. Dadu sing digulung, mesthine dudu cara sing cerdas kanggo prédhiksi lan ngasilake konten sing migunani sing ngasilake asil bisnis sing dibutuhake. Sing nggawa aku menyang ritel.

Putriku, Kait Karr, makarya ing toko suplai kecantikan sajrone pirang-pirang taun. Dheweke seneng karo pakaryan kasebut, lan mulang babagan akeh babagan ritel lan kepiye cara mikir babagan strategi konten sajrone pirang-pirang taun. Minangka manajer sing nampa, anakku dadi pengawal kabeh produk sing mlebu ing toko, dadi tanggung jawab inventaris, lan tanggung jawab tampilan pemasaran ing kabeh toko.

Pelajaran Eceran kanggo Pemasar Konten

  1. Inventory - Kaya dene pengunjung toko frustasi nalika toko ora duwe produk sing digoleki, sampeyan bakal kelangan pelanggan amarga ora duwe konten ing situs sing digoleki prospek. Kita ora cenderung ndeleng strategi pemasaran konten minangka nggawe inventaris amarga para pemasar cenderung, nalika ngerti. Nopo niku Napa pemasar konten ora nggawe dhaptar konten sing sithik? Aja takon pirang-pirang postingan blog saben minggu sing kudu diterbitake perusahaan, kenapa para pemasar konten ora bisa ngarepake total hirarki konten dibutuhake?
  2. Audit - Daripada nggawe tanggalan konten sing ngusulake topik sing akrab ditulis ing wulan ngarep, kenapa kita ora nggawe analisis longkangan antarane inventaris sing dibutuhake lan konten sing wis diterbitake? Iki bakal njamin duplikat minimal lan mbantu ngilangi konten. Kaya gawe omah, kerangka bisa dibangun luwih dhisik, banjur sub-sistem, lan pungkasane dekorasi!
  3. promosi - Nalika toko duwe ton produk, toko kasebut milih fokus promosi produk sing duwe bathi utawa anyar saben wulan. Karyawan duwe pendhidhikan, kampanye dikembangake, tampilan produk dirancang, lan strategi saluran omni kanggo promosi konten dikembangake kanggo nggedhekake bathi lan asil. Suwe-suwe, nalika produk lan tawaran wis diputer, pesen olahpesen lan promosi apik kanggo terus nambah asil bisnis.

Amarga alasan iki, kita kudu mbedakake tulisan saka pemasaran konten. Wong sing duwe copywriting lan bakat editorial sing luar biasa ora ateges duwe wawasan sing penting kanggo inventaris, audit, lan nggawe promosi kanggo bisnis sampeyan. Infographic saka Uberflip iki mbukak kabeh kualitas para pemasar konten sing sukses.

Cathetan sisih: Aku bakal menehi sampeyan dikirim ing die lan ebook!

konten-pemasar-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.