Adopsi Pemasaran Konten, Taktik lan Asil ing taun 2014

taktik tumindak marketing konten asil 2014

Kita wis nerbitake Negara Pemasaran Konten saka Eloqua, ing Pemasaran Konten 2014 saiki, Lan Tren Pemasaran Konten 2014… Apa sampeyan wiwit ndeleng tema ing taun iki?

iki infographic saka Uberflip nggambarake kahanan pemasaran konten saiki ing antarane bisnis B2B lan B2C. Taktik endi sing disenengi para pemasar? Apa dheweke ndeleng asil sing diarepake? Kepiye tampilan mbesuk? Priksa metu!

Infographic iki njupuk pendekatan sing beda, luwih fokus marang para eksekutif ing perusahaan. Infographic iki nyedhiyakake bukti, proses sederhana lan cara ngukur asil pemasaran konten. Miturut infographic, kaya sing dirujuk dening Pandhuan Beginnner kanggo Pemasaran Konten infographic saka Demand Metric, pemasaran konten regane 62% luwih murah tinimbang bentuk pemasaran tradisional lan 78% CMO nganggep pemasaran konten minangka masa depan pemasaran miturut Isi Marketing Institute.

state-of-content-marketing-2014-uberflip

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.