Pemasar Konten: Stop Sade + Mulai Ngrungokake

CaptoraInfomercialPreview

Ora gampang banget nggawe konten sing sejatine pengin diwaca, utamane amarga konten minangka salah sawijining bidang sing kualitas utamane luwih akeh tinimbang jumlah. Kanthi konsumen kebanjiran konten akeh saben dina, kepiye sampeyan bisa nggawe sampeyan luwih unggul ing ndhuwur liyane?

Nganggo wektu kanggo ngrungokake pelanggan bakal mbantu sampeyan nggawe konten sing cocog karo dheweke. Nalika 26% pemasar nggunakake umpan balik pelanggan kanggo ndhikte strategi konten, mung 6% sing ngoptimalake metode iki. Konten kudu didhasarake ing wawasan pelanggan adhedhasar riset, kayata survey lan wawancara. Takon marang para pelanggan apa kontene migunani lan aja lali ngrungokake. Adol luwih suwe, nanging keterlibatan pelanggan bisa urip suwene. Ing infographic ing ngisor iki, Captora priksa manawa akeh pemasar konten sing ora duwe tandha lan kepiye cara ngganti game kanggo nggawa bisnis sing dikarepake.

CaptoraInfomersial

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.