Konten iku Raja ... Nanging Mung Ana Sing Mahkota

mahkota.jpg

Sampeyan wis krungu tembung ing endi wae, Konten kasebut minangka King. Aku ora ngandel yen wis diganti, lan aku ora bakal percaya, yen bakal ana. Apa perusahaan sing nulis babagan produk lan layanane, entuk media sing nulis babagan kasebut, nuduhake media sing nuduhake, media sing mbayar promosi sing promosi ... konten sing nyebabake pengaruh, panguwasa, lan keputusan tuku.

Masalah kasebut teka nalika kabeh wong yakin manawa sing isi iku raja. Ayo jujur, umume isi pancen elek. Asring baris produksi, konten ijo sing ora duwe karakter, crita, utawa liya-liyane kanggo mbedakake dhewe. Utawa marketing-speak, denomator umum konten sing dipotong liwat lapisan birokrasi lan micromanagement.

Sanadyan, mesthine pantes kanggo makutha. Konten sampeyan ora bisa dadi raja kajaba unik, luar biasa, lan menang ing perang. Pengin dadi Raja? (Utawa Ratu - konten ora duwe jenis kelamin). Mangkene sawetara tips:

  • Klamben bagean - Sang Prabu ora nganggo klambi sing umum, klambine dihiasi kanthi watu mulia, logam mulia, lan seprei paling apik. Kepiye tampilan konten sampeyan?
  • Dhawuhe pengadilan sampeyan - Sang Prabu ora meneng. Dheweke ora bisik-bisik omongane, dheweke nguciwakake kanthi swarane. Dheweke yakin lan mandhiri. Apa isi sampeyan?
  • Numpes mungsuhmu - Yen sampeyan pengin dadi Raja, sampeyan kudu mrentah kerajaan sampeyan. Apa sampeyan wis mbandhingake konten karo pesaing sampeyan? Ora bisa cedhak; kudu disinaoni kanthi riset, media, swara, lan pengaruh. Aja njupuk tahanan.
  • Nyerahake ksatria - Ora cukup kanggo lungguh ing kraton sampeyan. Konten sampeyan kudu digawa menyang ujung Bumi dening wong-wong sing wis sumpah setya. Penasihat karyawan, pengaruh, lan pamirsa kudu nggawa pesen sampeyan menyang masarakat.
  • Nyedhiyakake hadiah sing mewah - Kraton tetanggan mung sawetara dhuwit recehan emas. Aja wedi ngrusak royalti ing kerajaan tetanggan kanthi hadiah mewah. Kanthi tembung liya, King Zuck nduwe pamirsa sing apik - mbayar dheweke!

Hei, apike dadi Raja. Nanging sampeyan mung guillotine ora bakal ilang. Bersiapake kanggo mbela tanah sampeyan lan mrentah mungsuh sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.