Peretasan Wutah kanggo Pemasaran Konten

tuwuhing pemasaran konten

Salah sawijining sebab agensi ora dadi toko konten amarga target pemasaran online ora ngasilake konten, yaiku ngembangake bisnis sampeyan. Kita ngasilake konten (umume infografis lan whitepaper) kanggo klien, nanging ngeklik nerbitake mung siji langkah ing strategi sing luwih gedhe. Ngerti sapa sing sampeyan tulis lan jinis konten sing dikepengini kudu kedadeyan sadurunge. Lan yen sampeyan nerbitake konten, sampeyan kudu priksa manawa wis sindikasi lan dipromosekake kanthi bener kanggo nggedhekake jangkauan kasebut.

Apa Hacking Wutah?

Watesan sing murah kanggo nggawe produk ing web… nanging tembung kasebut bisa larang banget. Wiwitan tahap awal tanpa dhuwit kanggo pariwara utawa promosi produke bakal ngasilake strategi pemasaran non-tradisional kanggo entuk pelanggan anyar kanthi rame. Iki dadi dikenal minangka peretas pertumbuhan lan nggabungake SEO, Tes A / B lan Pemasaran Konten.

Yen sampeyan pengin blog tuwuh, sampeyan bisa uga sinau loro utawa loro saka peretas konten. Dheweke kepengin banget karo lalu lintas lan ora fokus ing pertumbuhan apa wae. Infographic iki bakal menehi sampeyan Ndeleng ing njero batin lan mbantu sampeyan dadi peretas konten dhewe.

Infographic iki saka wong-wong ing CoSchedule, tanggalan editorial media sosial sing apik kanggo WordPress sing nduweni akeh fitur. CATHETAN: Infografis minangka strategi hacking pertumbuhan sing hebat!

hacker tuwuh-isi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.