Apa Distribusi Konten?

distribusi konten1

Konten sing ora katon yaiku konten sing ora nyedhiyakake investasi maneh, lan, minangka pemasar, sampeyan bisa uga wis ngelingi yen angel banget supaya konten sampeyan bisa ditemokake malah karo bagean saka pamirsa sing sampeyan wis ngupayakake banget. sajrone sawetara taun kepungkur.

Sayange, mbesuk bisa uga duwe sing padha: Facebook bubar ngumumake tujuane yaiku supaya organik entuk merek nganti 1 persen. Jaringan sosial saiki njaluk sampeyan mbayar kanggo main, lan kemungkinan sampeyan bakal bisa ndeleng platform liyane sing ngetutake Facebook. Kaya paribasan lawas, Yen wit tiba ing alas, nanging ora ana sing bisa ngrungokake, apa pancen keprungu? Sampeyan nggawe konten kanggo / sekitar / babagan merek sampeyan kanggo muni. Untunge, distribusi konten njamin yen bakal.

Distribusi konten minangka sarana merek bisa nyebarake konten menyang pamirsa sing luwih gedhe, target kanthi cara kaya upayan, upah influencer, kemitraan merek lan PR non-tradisional. Tuladha upaya kasebut kalebu iklan asli ing Twitter, Facebook, LinkedIn, lsp. (Mbayar), sindikasi liwat platform kayata Outbrain utawa Taboola (mbayar), pertukaran isi karo perusahaan liyane (kemitraan merek) lan nada PR tradisional (entuk) supaya njaluk media kanggo nutupi konten sampeyan.

Download-Konten-Distribusi-101Pemasar apa wae sing pengin tuwuh lan melu pamirsa ora mung butuh rencana konten sing apik, nanging uga rencana distribusi sing apik. Apa sing wis dingerteni sajrone sawetara taun kepungkur isih nyata: Merek kudu ngasilake konten sing migunani, relevan lan nglipur kanggo pamirsa; Nanging, yen wis rampung, dheweke kudu menehi sumber daya sing cocog lan target kanggo sebaran supaya konten kasebut ditonton.

Distribusi, organik utawa mbayar, dadi luwih penting kanggo strategi pemasaran digital. Priksa sawetara nomer kita ngetrapake babagan jangkauan organik mudhun ing kabeh akun Facebook merek, nanging pira distribusi mbayar sing bisa diowahi.

Kita ngerti panggunaan pariwara asli, sindikasi lan jangkauan influencer bisa nggawa klien ukuran apa wae menyang level keterlibatan lan jangkauan sabanjure. Kanthi pangerten nyata babagan pamirsa klien, kita bisa nemokake sukses banget ing konversi, keterlibatan lan jangkauan. Sawetara klien ndeleng penurunan potensial sing bisa ditemokake sajrone 12 wulan kepungkur; kita wis bisa nggawa nomer kasebut menyang endi maneh.

Yen sampeyan pengin miwiti strategi distribusi konten, undhuh saka Distribusi Konten 101 kertas putih dina iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.