Kepiye Manajemen Aset Digital Pangaruh Manajemen Konten

manajemen konten manajemen aset digital

Ing kiriman sadurunge, kita wis ngrembug Apa Manajemen Aset Digital, Napa Manajemen Aset Digital iku Kritik kanggo Umume Marketing, Uga Cara Mbenerake Beban Manajemen Aset Digital. Ing infographic iki saka Widen, dheweke rinci babagan kepiye carane manajemen aset digital bakal mbantu sampeyan masang sing luwih efisien Manajemen isi Strategi.

Khusus, omah lan ngawasi konten sampeyan ing repositori pusat luwih efisien tinimbang konten sing kasebar ing email, server, lan liya-liyane. Aset sampeyan gampang digoleki lan bisa diakses dening sapa wae sing dikarepake. Sampeyan bisa nglacak panggunaan lan repurpose media sing ana. Sampeyan bisa ngetrapake proses kanggo ditinjau lan disetujoni, nyepetake proses penerbitan. Lan umume, manajemen aset digital ngidini perusahaan entuk kontrol luwih gedhe babagan versi konten, pedoman merek, kadaluwarsa aset lan watesan panggunaan.

Ing infographic iki, kita nuduhake kepiye para pemasar sukses nyadari yen konten digital lan ketangkasan aset pancen penting banget. Sebabipun Pemasaran konten wis kabukten minangka driver utama, kesadaran merek, keterlibatan pelanggan lan ROI sing ora bisa dikalahake.

Kepiye Manajemen Aset Digital Mbantu Manajemen Konten