Pengembangan Konten kanggo Ngembangake Kepercayaan

Pameran Galeri (liwat WikiMedia Commons)
Pameran Galeri (liwat WikiMedia Commons)
Pameran Galeri (liwat WikiMedia Commons)

Pameran Galeri (liwat WikiMedia Commons)

Aku wis nindakake akeh kurasi konten akhir-akhir iki; sampeyan ngerti, gaya modis paling anyar ing konten digital. Paling ora, muga-muga modis, amarga pangembangan sing apik banget bisa ngasilake kekarepan pangiriman otomatis.

Kurasi konten nyiyapake lapisan editorial nalika ngirim warta lan informasi liyane. Penyunting manungsa milih crita sing "kudu" dingerteni para pangguna, minangka alternatif kanggo mbanjiri konten sing dipilih kanthi algoritma sing "pengin" dingerteni para pangguna.

Ing kasus siji klien, kita milih sepuluh crita saben minggu kanggo nulis ulang ing Twitter lan Facebook kaca Crita kasebut ora mesthi ana hubungane langsung karo produk sing didol perusahaan, nanging narik kawigaten utawa kuwatir amarga ana gandhengane karo bidang bisnis perusahaan. Kanggo nggunakake tembung sing diretas, iki minangka "tambah nilai:" milih crita eksternal sing bisa dipercaya kanggo para pelanggan nggawe kapercayan lan nggawe minangka sumber kebenaran.

Cue Google News, sing wis nambah lan miwiti nyoba bagean "Pilihan Editor" kanggo asil warta. Mashable duwe kiriman apik babagan pembangunan iki, nanging keparenga aku nyimpulake: Perusahaan wis kerja sama karo penerbit kaya Slate.com, Reuters lan Washington Post sing milih crita sing relevan kanggo dikirim bareng tautan berita sing digawe kanthi otomatis kanggo nggawe personalisasi pangiriman konten.

Konten kurasi manungsa iki ora mung penting saka sudut pandang presentasi warta, narik kawigaten crita sing bisa uga penting kanggo dingerteni masarakat, nanging bisa uga nyorot crita sing bisa diabaikan dening peternakan konten kanthi otomatis. Kajaba iku, ana regane ing rekomendasi, kayata Facebook Likes, retweet ing Twitter, lan liya-liyane.

Konten sing disaranake (curate) narik kawigaten amarga kita ngerti ana wong sing lungguh lan mikir babagan regane crita kasebut. Apa kita ngerti pihak sing menehi rekomendasi langsung (kanca Facebook lan kontak Twitter) utawa ora (Redhaptar Slate utawa Washington Post), kita ngerti kasunyatan manawa ana manungsa mikir crita tartamtu sing cukup penting kanggo njamin papan sing misuwur. Iki rasa percaya diri lan percaya ora ana algoritma komputer sing bisa diwenehake.

Rasa percaya diri iki ora mung ana ing pangiriman warta. Perusahaan sing dudu bisnis nerbitake isih bisa nyusun konten kanggo para pelanggan minangka cara kanggo nambah kesadaran lan nyopir penjualan. Yen wong ngerti Company A cukup peduli kanggo milih crita warta sing penting lan relevan sing ana gandhengane karo kepentinganku lan bisa uga menehi saran kanggo pitulung, wong bakal ndeleng perusahaan kasebut kanthi positif: minangka sumber informasi sing bisa dipercaya luwih akeh tinimbang mung adol widget .

Apa sampeyan mikir Apa kurasi konten bermanfaat? Apa efek sing ditrapake kanggo pelanggan? Komentar adoh.

4 Komentar

  1. 1

    Matt,

    Kurasi konten penting banget - kaya hukum penawaran lan permintaan. Umume wong bakal kepengin trending topik sing relevan karo dheweke.

    Lan nalika sampeyan ngrampungake panjaluk dadi panulis, sampeyan kudu priksa manawa ana pemikir lan tujuan. Titik gedhe babagan nambah kesadaran lan nyopir penjualan.

    -Chelsea Langevin

  2. 2

    Thanks kanggo maca, Chelsea. Sampeyan nerangake babagan sing paling penting ing pikiranku, yaiku konten sing disaranake / diurasi kudu dipikirake. Lan wong ngerti lan nanggapi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.