Konten Ora Bakal Ngonversi Tanpa Telpon-Kanggo-Tindakan

lokasi cta

Saben wulan Martech Zone bakal ngasilake sawetara panuntun kanggo sponsor, pariwara lan consulting kesempatan. Nanging, amarga situs iki terus saya populer, kita ora bisa ndeleng paningkatan sabanjure. Pungkasane aku duwe - Aku nganalisa situs lan mriksa maneh babagan ajakan-ajakan kanggo tumindak. Babagan manungsa waé sing perhatian banget karo para klien, nanging aku gagal nyoba maneh strategi dhewe kanggo tumindak ajeg sing ditrapake kanthi apik.

Ana 3 panempatan khas kanggo telpon-kanggo-tumindak ing kaca tartamtu ing situs sampeyan:

  1. In-Stream - iki CTA paling kuat, nempatake link, tombol, utawa gambar sing ana gandhengane karo konten sampeyan bakal ngonversi wong sing kepengin maca konten sing wis dituduhake.
  2. Jejer - sampeyan bakal nemokake sawetara CTA dinamis lan statis sing jejer karo konten kita. Kita wis mesthekake yen jejer kasebut ana ing feed RSS, situs seluler lan aplikasi seluler uga.
  3. situs - iki minangka CTA umum khusus kanggo produk lan layanan sing ditawakake bisnis sampeyan. Nalika wong terus maca konten sampeyan, akeh sing bakal kepengin ngerti kepiye sampeyan bisa mbantu nyedhiyakake… CTA ing situs kaya iklan header lan footer.

Pangecualian, mesthine minangka kaca kebangkrutan. Kaca pendaratan mesthine dadi tujuan - dudu papan kanggo CTA lan pilihan liyane. Nggoleki kaca ing situs sampeyan, apa kaca sampeyan dibangun kanthi ajakan tumindak sing aktif ing stream, jejer, lan ing saindenging situs?

cta-lokasi

Kita durung rampung, nanging kita wis nambah jumlah petunjuk saka ~ 5 saben wulan dadi luwih saka 140 lead saben wulan. Yaiku asil dandan sing paling apik! Lan tanpa kita ngganti volume wong sing ngunjungi situs kasebut. Situs sing padha, konten sing padha… nanging a 2,800% paningkatan konversi cukup kanthi njamin ana panggilan-kanggo-tumindak ing saben konten sing kita produksi. Iki dudu spanduk blinking ing pasuryan sampeyan ... mung tombol, grafis utawa link teks sing sederhana.

Nggoleki ajakan-tumindak ing konten lan situs sampeyan kudu gampang. Para pamirsa ora kudu kepengin weruh tumindak apa sing bakal ditindakake, mula manawa sampeyan critakake apa sing bakal ditindakake mengko. Yen sampeyan ngandhani, dheweke bakal teka.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.