Apa Pemasar Konten Siap Gangguan?

kekacoan konten

Ing panaliten anyar sing ditugasake dening Kapost saka Grup Aberdeen, riset nemokake sawetara pemasar sing rumangsa ngasilake lan nglacak konten kanthi cekap. Lan kesenjangan sing bisa dieksploitasi muncul ing antarane pimpinan konten lan pengikut konten. Kapost nyebutake periode transisi yen panjaluk akeh nanging rencana cerdas kurang sithik Kekacauan Konten. Dheweke ngrancang infographic ing ngisor iki kanggo nemtokake alangan utama (lan mupangat) kanggo nggawe strategi operasi konten sing disetel kanthi apik.

Amarga kita kabeh nggawe akeh konten, dadi angel yen para pemasar ora ngira yen ngasilake cukup efektif, nglacak konten kanthi efektif, lan nglacak petunjuk sing digawe saka konten kasebut.

content_chaos_infographic

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.