Analytics Konten: Manajemen eCommerce Akhir-kanggo-Akhir kanggo Merek lan Pengecer

Scorecard Vender Analytics Konten

Pengecer multi-saluran ngerti pentinge konten produk sing akurat, nanging kanthi pirang-pirang ewu kaca produk sing ditambahake ing situs web saben dina dening atusan vendor sing beda, meh ora bisa ngawasi kabeh. Ing sisih liyane, merek asring nyusun prioritas utama sing angel banget, saengga angel nggawe manawa saben dhaptar tetep anyar.

Masalahe yaiku pengecer lan merek asring nyoba ngatasi masalah konten produk sing ora apik kanthi ngetrapake solusi siji-titik. Dheweke bisa uga duwe teknologi analytics sing nyedhiyakake masalah babagan dhaptar produk, nanging ora nyedhiyakake alat kanggo ngrampungake masalah konten. Saliyane, sawetara pengecer lan merek bisa uga duwe sindikasi konten sing duwe alat kanggo ngatur lan nyunting masalah konten produk, nanging ora nuduhake informasi sing kudu dianyari lan cara nganyari.

Pengecer lan merek sing dienggo butuh analytics lan manajemen konten produk kanggo nyedhiyakake informasi sing dibutuhake kanggo riset lan tuku produk kanthi online kanthi efektif. Analytics Konten minangka solusi eCommerce pungkasan lan mung pungkasan sing nggabungake analytics, manajemen konten lan nglaporake kabeh ing siji platform, menehi nilai kanggo para pengecer lan vendor.

Analytics Konten kanggo Eceran: VendorSCOR ™

VendorSCOR ™ minangka alat sing menehi kekuwatan marang pengecer supaya vendor bisa dipertanggungjawabake babagan konten produk sing dilebokake ing situs kasebut. Solusi pertama lan siji saka sawijining jinis, VendorSCOR ngidini para pengecer nuduhake vendor apa area sing kudu diwenehi perhatian lan panyuntingan, ngoptimalake kualitas situs lan nuwuhake komunikasi sakabehe karo kabeh jaringan merek. Kanggo merek khusus, VendorSCOR ngewangi dheweke supaya kaca bisa selaras karo panjaluk para ritel lan pelanggan, ningkatake loyalitas pelanggan lan tingkat konversi.

Kanthi VendorSCOR, pengecer bisa ngirim scorecards vendor babagan kualitas saben produk saben minggu, ngewangi supaya konten kasebut mesthi memenuhi standar para pengecer lan paling apik kanggo para konsumen. Kanthi nggunakake ekstraksi data web, alat kasebut bakal nyusup situs kanggo ngenali kesenjangan, kesalahan lan ngilangi konten, kayata gambar sing ilang, deskripsi produk sing kurang, kekurangan rating lan ulasan, lan masalah liyane sing nyebabake lalu lintas lan konversi. Alat kasebut banjur mbantu vendor supaya prioritas apa sing kudu didandani lan menehi wawasan lan langkah sing bisa ditrapake kanggo ngapikake konten.

Skor Vendor Analytics Konten

Sawise vendor ngerti masalah babagan konten lan kesempatan kanggo dandan, VendorSCOR nulungi merek supaya bisa nganyari maneh. Alat PIM / DAM kuat Analytics Konten ngidini merek nyimpen lan nyunting konten produk, nanging uga ndeleng cara paling apik ngoptimalake saben produk kanggo telusuran. Saka kana, merek bisa sindikasi konten produk kanthi cepet menyang kabeh saluran ritel kanthi format sing cocog, supaya konsistensi lan akurasi ing kabeh platform.

Kanthi nyedhiyakake ritel alat sing dibutuhake kanggo njamin situs kasebut nduweni konten produk sing luar biasa, VendorSCOR pungkasane ngidini pengecer lan vendor bisa kerja bareng kanggo dodolan lan menehi pengalaman pelanggan sing luwih apik.

scorecard vendorTarget, salah sawijining pengecer utama pisanan sing bermitra karo Content Analytics ing scorecards VendorSCOR, bakal fokus nggunakake alat kasebut kanggo ndandani sadurunge musim liburan 2017. Pengecer, kaya Target, arep menyang VendorSCOR kanggo mbantu nglancarake pengalaman blanja kanggo para pemangku kepentingan internal, merek lan sing paling penting, para pembeli.

Vendor Analytics Konten SCOR

Nggabungake manajemen analitik lan konten minangka kunci supaya bisa urip lan menang ing lanskap ritel sing kompetitif saiki. Yen pengecer ora menehi informasi marang konsumen sing dibutuhake kanggo tuku, mula bakal dituju ing salah sawijining sing bakal. VendorSCOR ora mung ngawasi masalah, nanging uga nyedhiyakake pengecer lan merek sing digandhengake karo solusi sing efisien lan pangguna sing cocog kanggo ndandani. Kenji Gjovig, VP Kemitraan lan Pangembangan Bisnis ing Konten Analytics

Analytics Konten kanggo Merek: Alat Laporan Mover Pertama kanggo Merek

Merek ngerti manawa pengecer nyetel rega kanthi ora ana kabar, nanging tanpa intelijen piranti lunak kanggo cocog karo kacepetan algoritma pengecer, dheweke ora bisa nemtokake manawa pengecer online sing mindhah rega dhisik lan kepiye fluktuasi.

Laporan Mover Pertama Analytics Konten ngawasi rega produk sing padha ing macem-macem situs pengecer kanthi wektu nyata, ngenali lan nglaporake sepira kerepe pengecer ngganti rega lan sing pindhah dhisik. Minangka tambahan rapi kanggo laporan pelanggaran rega MAP lan MSRP sing ana, First Mover Report mbantu merek ngenali lan nglacak kesempatan dandan margin lan njamin rega sing bener ing kabeh saluran online.

Sinau Kasus Merek: Mattel

Sadurunge bermitra karo Konten Analytics, Mattel wis fokus strategis ing manajemen omnichannel, nanging ora duwe alat kanggo njaga ekspektasi konsumen sing luwih nuntut kanggo pengalaman online.

Kanggo nambah sales lan ngreksa ekuitas merek kanthi online, Mattel pindhah menyang Content Analytics kanggo nggawe strategi omnichannel telung prona kanggo bisnis eCommerce, sing kalebu:

  • Ngapikake konten produk kanthi ngoptimalake judhul lan deskripsi produk, uga nambah tembung kunci, foto lan video sing dioptimalake kanthi telusuran
  • Ngurangi tarif saham sing ora dibayar kanthi visibilitas wektu nyata nalika produk wis entek
  • Kapitalisasi ing saluran penjualan pihak katelu kanthi ngetrapake strategi nglaporake lan analitik kanggo mbantu ngerti cara nggedhekake kesempatan tuku kothak

Kanthi ngatasi telung poin rasa sakit iki, Konten Analytics bisa nambah pengalaman merek lan garis dhasar Mattel. Metrik khusus kalebu:

  • Ngoptimalake konten 545 SKU paling dhuwur, nganti entuk Skor Kesehatan Konten Analytics 100% ing saben item
  • Tarif saham sing mudhun wis 62% ing antarane Nov-Des 2016
  • Tingkat in-stock sing luwih apik kanggo driver utama 21%
  • Nggawe "Mattel Shop", saluran penjualan pihak katelu kanggo ngamanake kothak tuku nalika Mattel ora duwe stok, saengga bisa njaga ekuitas merek lan ngontrol pengalaman pelanggan.

Nalika sampeyan ngatasi ribuan SKU ing pirang-pirang saluran, alat lan data sing cocog digabungake ing sak panggonan mbantu kita nemtokake persis ing endi kanggo nyepetake pangowahan. - Erika Zubriski, Wakil Presiden Sales, Mattel

Waca Sinau Kasus Lengkap

Merek lan pengecer liyane nggunakake Analytics Konten kalebu Walmart, P&G, Samsung, Levi's, L'Oreal lan liya-liyane.

One comment

  1. 1

    Ing jagad pemasaran digital ana macem-macem alat teknologi pemasaran sing mbantu kita maju. Piranti teknologi pemasaran ndadekake luwih gampang. Kanggo konten, kita entuk alat Buzzsumo, tata bahasa lsp. Kanggo Desain, kita duwe alat Lumen 5, stensil lsp. Kanggo HTML, kita duwe litmus, inkbrush. Kanggo pemasaran email, kita duwe Mailchimp. Kanggo Seo, kita duwe Href, rangking pangkat, Perencana Kata Kunci lsp. Kanggo analytics, kita duwe analytics Google. Kanggo media sosial, kita duwe advokasi Socio, saora-orane, Kanggo manajemen proyek kita duwe alat kendur, google drive lsp. Kabeh alat kasebut nduweni peran penting ing jagad pemasaran digital.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.